Σύντομα κοντά σας: Θέσεις εργασίας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Η ανεπάρκεια στην ανεύρεση ικανών στελεχών του Ηλεκτρονικού Εμπορίου αποτελεί ένα από τα κυριότερα εμπόδια για την ανάπτυξή του. Πολλές εταιρείες είναι απελπισμένες στο να βρούν έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, όπως  ειδικούς στο Search Engine Optimization (SEO) και στα Social Media, (τεχνικούς) υπευθύνους ηλεκτρονικών καταστημάτων και γενικούς διευθυντές.

Στο πλαίσιο λοιπών αυτών των δυσκολιών το neoecommerce, δοκιμαστικά στην αρχή και εντελώς δωρεάν, θέλει να δώσει λύση στο παραπάνω πρόβλημα. Για αυτό και θα προσφέρει σε δυναμικές επιχειρήσεις και Start-Ups τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσουν δωρεάν τις αγγελίες τους για ενδιαφέρουσες θέσεις εργασίας.

Όποια, λοιπόν, εταιρεία θέλει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό στην ελληνική αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν τόσο στα ανώτερα όσο και ανώτατα στελέχη της μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας εδώ.

Σχετικά άρθρα:



Categories: Jobs

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.