Site icon neoecommerce

365 μέρες neoecommerce

Σαν σήμερα, πριν ακριβώς από 365 μέρες, βγήκε στον αέρα το neoecommerce. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δημοσιεύθηκαν 134 άρθρα, τα οποία από το τέλος του Ιανουαρίου 2012 αναδημοσιεύονται και στο www.epixeiro.gr.

Ήδη, σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, το neoecommerce καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν, τόσο ως απαραίτητο εργαλείο ενημέρωσης αλλά κυρίως όσο ως πηγή έμπνευσης. Ιδιαίτερα, μας χαροποιεί το γεγονός, ότι κορυφαία στελέχη της αγοράς αλλά και ακαδημαϊκοί, όπως ο καθηγητής κ. Γιώργος Δουκίδης, διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) θεωρούν το neoecommerce πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικό εργαλείο (μέσω email).

Ιδιαίτερη σημασία προσδίδουμε στη σχετικότητα και την ποιότητα των δημοσιευμάτων. Πέρα από τα θέματα που αφορούν στην καινοτομία και τον μετασχηματισμό του παραδοσιακού εμπορίου καθώς και στις δυναμικές συναρπαστικές εξελίξεις του ηλεκτρονικού εμπορίου, δίνουμε μεγάλη έμφαση στις αναλύσεις της επιμέρους αγοράς. Επιλέγουμε τη θεματολογία και δημοσιεύουμε αυθεντικά-πρωτότυπα μηνύματα, πάντα σύμφωνα με τις παρακάτω αρχές μας:

Το neoecommerce θα συνεχίζει να απευθύνεται στους επιχειρηματίες-ανθρώπους που θέλουν να γίνουν «οι παίκτες που θα αλλάξουν τους όρους του παιχνιδιού», δηλαδή σε αυτούς που, στηριζόμενοι στις επαναστατικές τεχνολογίες, θα καταρρίψουν τους παραδοσιακούς κανόνες και θα εισαγάγουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Θα συνεχίζει να απευθύνεται σε αυτούς που αρέσκονται στην καινοτομία και δε δέχονται περιορισμούς από τα παγιωμένα επιχειρηματικά μοντέλα, τα οποία και αμφισβητούν με το να δημιουργούν νέα, προς όφελος των καταναλωτών.

Έχουμε αρκετά σχέδια για το μέλλον, τα οποία πιστεύουμε θα φέρουν ακόμα πιο κοντά το άριστο ηλεκτρονικό επιχειρείν στην ελληνική αγορά.

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες και συνεργάτες μας που αγκάλιασαν την μέχρι σήμερα προσπάθειά μας, αυτές τις 365 μέρες, και ευελπιστούμε σε μια ακόμα πιο επιτυχημένη συνέχεια.

Σχετικά άρθρα:

Exit mobile version