Ψηφιακές αλχημείες: Media-Saturn, SoccerPro, Κωτσόβολος

Τα τελευταία νέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν, καθημερινά πριν τις 10 το πρωί

– Διεθνή –

MediaMarkt.atMedia-Saturn: H Media-Saturn δέχτηκε προσφάτως απροσδόκητη επίσκεψη από την Ομοσπονδιακή Αρχή Ανταγωνισμού της Αυστρίας. Εκπρόσωποι της παραπάνω αρχής, έψαξαν τα καταστήματα της Media Markt και της Saturn στη Αυστρία επειδή υποπτεύονται παράνομο καθορισμό των τιμών μεταξύ των δύο αλυσίδων και την Philips. Συγκεκριμένα, οι διαδικτυακοί έμποροι που προσέφεραν προϊόντα σε τιμές κάτω από αυτές της Media Markt και της Saturn, κατήγγειλαν στις αρχές ότι η Philips για μεγάλο χρονικό διάστημα σταμάτησε να τους προμηθεύει με προϊόντα της.

SoccerPro.comSoccerPro.com: Το αμερικανικό eShop SoccerPro.com κατάφερε μέσω της βοήθειας του εικονικού δοκιμαστηρίου της Shoefitr να μειώσει το ποσοστό επιστροφών κατά 28 τοις εκατό. Η Shoefitr καταμετράει μέσω ενός 3D λογισμικού όλα τα δεδομένα των υποδημάτων και με αυτό τον τρόπο, αφού λάβει υπόψη της τα μέχρι πρότινος υποδήματα που φορούσε ο χρήστης, μπορεί να κάνει αναφορά για ποιά υποδήματα από άλλες μάρκες και σε ποιό μέγεθος ταιριάζουν στον συγκεκριμένο χρήστη. Επί του παρόντος, τη παραπάνω τεχνολογία xρησιμοποιούν 20 διαδικτυακά καταστήματα.

– Ελλάδα –

KotsovolosΚωτσόβολος: Η Κωτσόβολος λάνσαρε πρόσφατα την ανανεωμένη ιστοσελίδα της. Σε αυτή ξεχωρίζουν οι ανεξάρτητες αξιολογήσεις προϊόντων από πραγματικούς χρήστες, μέσα από την πλατφόρμα της Reevoo, η ανανεωμένη αναζήτηση φυσικών καταστημάτων με οδηγίες διαδρομής με τη δυνατότητα αναζήτησης του κοντινότερου καταστήματος, η ανανεωμένη πλατφόρμα e-Merchants που επιτρέπει σε πιστοποιημένους συνεργάτες να πωλούν τα προϊόντα τους μέσα από το Kotsovolos.gr και τέλος η παράδοση κατ’ οίκον και collect @ store με παραλαβή από φυσικό κατάστημα σε 69 σημεία σε όλη τη χώρα.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce

Tags: , , , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.