Ψηφιακές Αλχημείες: Amazon, Net-A-Porter

Τα τελευταία νέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν, καθημερινά πριν τις 10 το πρωί

– Διεθνή –

AmazonAmazon: Η παρακάτω είδηση σίγουρα θα ταρακουνήσει την ψηφιακή οικονομία! Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Geekwire,  η Amazon κατάθεσε πρόσφατα ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την μεταπώληση μεταχειρισμένων ψηφιακών αγαθών. Το συγκεκριμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει λεπτομερέστερα τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί η μεταπώληση μεταχειρισμένων ηλεκτρονικών βιβλίων, μουσικών αρχείων, βίντεο και εφαρμογών κινητών συσκευών.

Amazon_Lending_used_DigitalH Amazon έχει ήδη προσεγγίσει τη παραπάνω λογική  με την ενσωμάτωση της δυνατότητας δανεισμού ηλεκτρονικών βιβλίων της Kindle. Μένει να λυθούν τα νομικά ζητήματα των πνευματικών δικαιωμάτων.

Net-a-PorterNet-A-Porter: Το γνωστό διαδικτυακό πολυτελές Βrand Net-A-Porter λάνσαρε πρόσφατα το πρώτο τεύχος του περιοδικού μόδας της “The Edit”. Αρχικά αυτό θα διατίθεται μόνο στη διαδικτυακή μορφή του και θα παρουσιάζει σε 30 σελίδες προϊόντα μόδας, τα οποία οι αναγνώστριες του θα μπορούν να αγοράσουν απευθείας μέσα από τις προβεβλημένες φωτογραφίες. Τέλος, την ύλη του περιοδικού την συμπληρώνουν συνεντεύξεις και πορτραίτα διαφόρων γυναικών από όλο τον κόσμο.  Η (τριμηνιαία) έντυπη έκδοση του παραπάνω περιοδικού σχεδιάζεται να βγει για πρώτη φορά το ερχόμενο φθινόπωρο.

Σχετικά άρθρα:



Categories: E-Book, e-commerce, E-Fashion

Tags: , , , , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.