Συμμαχία: Οι (γερμανικές) αλυσίδες βιβλιοπωλείων επιτίθενται στην Amazon

Οι κορυφαίες γερμανικές αλυσίδες βιβλιοπωλείων Thalia, Weltbild, Hugendubel καθώς και η Club Bertelsmann με την Deutsche Telekom επιτίθενται μέσω της μάρκας Tolino στην Amazon και στη συσκευή ανάγνωσή της, το Kindle .

TolinoΟ ηλεκτρονικός αναγνώστης της Tolino Tolino Shine θα διατεθεί στη γερμανική αγορά από τις 7 Μαρτίου 2013 στη τιμή των 99 ευρώ.

Η συγκεκριμένη συσκευή θα έχει έγχρωμη οθόνη Shine Display τεχνολογίας Pearl (μέγεθος 15,24 εκατοστά) και ανάλυση 1024 x 758 pixels. Ενώ θα υποστηρίζει τόσο το διεθνές πρότυπο για τα ηλεκτρονικά βιβλία ePUB όσο και τα αρχεία PDF και TXT. Ως εκ τούτου, τα αγορασμένα περιεχόμενα θα τρέχουν σε όλα τα προγράμματα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα της συσκευής. Επιπλέον, οι χρήστες του θα έχουν δωρεάν 25GB αποθηκευτικό χώρο στο διαδίκτυο καθώς και δωρεάν πρόσβαση στα 11.000 Hotspots της Deutsche Telekom.

Από τα παραπάνω, μπορούμε να κατανοήσουμε ότι ήταν απαραίτητη μια συμμαχία όλων των κυριότερων παικτών της αγοράς για να παίξουν στα ίσα με την Amazon. Το παραπάνω αποσαφηνίζει με αρκετά εντυπωσιακό τρόπο τη δυναμική των επιχειρηματικών μοντέλων των αποκλειστικά διαδικτυακών παικτών.

Σχετικά άρθρα:Κατηγορίες:E-Book, e-commerce

Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: