Συνεχίζεται η έρευνα για τα logistics στο χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Είναι γεγονός ευχάριστο και ενθαρρυντικό ότι το ερωτηματολόγιο της έρευνας που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το neoecommerce και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN με θέμα τα logistics στο χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, έχει ήδη απαντηθεί από αρκετούς διαδικτυακούς εμπόρους.

logistics

Πηγή: Compfight

Η παραπάνω έρευνα έχει ως στόχο να χαρτογραφήσει την παρούσα κατάσταση και να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους επαγγελματίες του χώρου. Υπενθυμίζω ότι η συμβολή των διαδικτυακών εμπόρων στην έρευνα είναι σημαντική για εμάς και απαιτούνται μόνο 5-7 λεπτά από το χρόνο τους. Το ερωτηματολόγιο της έρευνας μπορείτε να το βρείτε εδώ, ενώ αυτό θα είναι online μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου 2013.

Τα αποτελέσματα της παραπάνω έρευνας θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο. Ενώ δίνουμε την δυνατότητα σε εταιρείες του χώρου να υποστηρίξουν την παραπάνω έρευνα με τη χορηγία τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  εδώ.

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, Logistics, Studies

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d