Zalando: Οι καθαρές πωλήσεις της για το πρώτο εξάμηνο του 2013 άγγιξαν τα 809 εκατ. ευρώ

Η Zalando δημοσιοποίησε σήμερα το ύψος των καθαρών πωλήσεων της για το πρώτο εξάμηνο του 2013. Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, η Zalando συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία καθώς οι καθαρές πωλήσεις της για το πρώτο εξάμηνο του 2013 άγγιξαν το 809 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 70% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2012. Λαμβάνοντας υπόψη το παραπάνω νούμερο, τότε η πρόγνωση αυτής, ότι οι καθαρές πωλήσεις της στο τέλος του 2013 θα αγγίξουν το ύψος των 2 δισ. ευρώ, δεν είναι ουτοπία.

Zalando-Sales-2010_2013Ενδιαφέρον είναι η παρουσίαση (αρχείο PDF) της Kinnevik σχετικά με την επιχειρησιακή αριστεία της Zalando στις τρεις βασικές διαστάσεις (Fashion, Retail, Technology).

Kinnevik_Zalando_ExcellenceΗ Kinnevik στο τρέχων τρίμηνο αποτιμά τη Zalando στα 3,6 δισ ευρώ, αντί 3,2 δισ. ευρώ  (αρχείο PDF) στο προηγούμενο τρίμηνο.

Η Rocket Internet μεταβίβασε πρόσφατα όλες τις μετοχές της Zalando στην Kinnevik. Ενώ παράλληλα, ο Anders Holch Povlsen, ο ιδιοκτήτης της του δανέζικου Ομίλου Bestseller απέκτησε 10% των μετοχών της Zalando. Αντίστοιχα 2% των μετοχών της Zalando απέκτησε πρόσφατα και το καναδέζικο ταμείο συντάξεων OTPP (Ontario Teachers’ Pension Plan).

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Fashion, Ε-Shoes

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.