E-Commerce Forum 2020: H brandsGalaxy και η MelinaMay στο πάνελ Shopping Club

Ένα από τα επιχειρηματικά μοντέλα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου που βρήκε μεγάλη απήχηση στον επιχειρηματικό αλλά και επενδυτικό κόσμο σε όλες τις ηπείρους, είναι τα Shopping Clubs, τα οποία είναι γνωστά και ως Flash Sales.

Το παραπάνω επιχειρηματικό μοντέλο έχει καθιερωθεί από το 2009 και στην Ελληνική αγορά. Ενώ τα ελληνικά Shopping Clubs εστιάζονται πρωτίστως στην αγορά προϊόντων μόδας.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο πάνελ “Shopping Clubs: What’s next?” του «ECommerce Forum 2020» θα συμμετάσχουν  ο κ. Μάκης Θέμελης της brandsGalaxy, ο Λάμπρος Πανούσης της MelinaMay και ο Jürgen Hofmann της GroupeSales.

  • Ο κ. Μάκης Θέμελης είναι ένα στέλεχος με εκτενή και σημαντική εμπειρία τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο των υπηρεσιών και του ηλεκτρονικού επιχειρείν, σε ελληνικές εταιρείες αλλά και διεθνείς οργανισμούς. Με εκκίνηση της καριέρας του από την Μεγάλη Βρετανία, συνεργάστηκε με πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο των υπηρεσιών και του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η Marcus Evans Ltd και η eBay.co.uk, λαμβάνοντας θέσεις αυξανόμενης ευθύνης σε τμήματα πωλήσεων και marketing, όπου για περίπου 5 συναπτά έτη συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση των εσόδων και στη διεθνή τους ανάπτυξη. Από το 2003 μέχρι τα μέσα του 2008, μετακινήθηκε στην αγορά των Yellow Pages, όπου, αρχικά στη Μ. Βρετανία ως Περιφερειακός Διευθυντής Λονδίνου, συνέβαλε ενεργά στο λανσάρισμα και είσοδο στις χρηματιστηριακές αγορές της διαδικτυακής πύλης yell.com. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ελλάδα και στην INFOTE Α.Ε. – Χρυσός Οδηγός, ως Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδος & Κύπρου, αναδιοργανώνοντας τις δομές της εταιρείας με αποτέλεσμα την επιτυχή πώλησή της σε ιδιωτικά ελληνικά funds. Αμέσως μετά μετακινήθηκε στη Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε., όπου πρωτοστάτησε στο λανσάρισμα νέων επιτυχημένων ηλεκτρονικών κόμβων όπως το xe.gr και το goldendeals.gr, αποχωρώντας το 2012 με τον τίτλο του Εμπορικού Διευθυντή. Μέχρι πρόσφατα, συνεργαζόταν με την PRIME MEDIA S.A του Ομίλου ΚΟΠΕΖΟΥΛΟΥ, όπου συντέλεσε ενεργά στην διεθνή διαδικτυακή εξάπλωση του Ομίλου. Από τον Οκτώβριο του 2013 έχει αναλάβει τη Γενική Διεύθυνση της brandsGalaxy.gr– εταιρεία του Ομίλου Antenna. Ο Μάκης Θέμελης είναι γνώστης 5 ξένων γλωσσών και κατέχει Πτυχίο Πανεπιστημίου από το University of Essex στις Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές, καθώς και Μεταπτυχιακό Τίτλο από το Warwick Business Schoolτης Μεγάλης Βρετανίας με εξειδίκευση στις Διεθνείς Επιχειρηματικές Σχέσεις.
  • Ο Λάμπρος Πανούσης είναι απόφοιτος μηχανικός του Imperial College και κατέχει το A.C.A. qualification. Ξεκίνησε την καριέρα του στο audit & consulting στη Deloitte Λονδίνου. Εν συνεχεία, ασχολήθηκε με τα οικονομικά και project management στον Όμιλο Προοπτικής (Διανομή Ταινιών). Με το e-commerce ασχολείται από το 2009 όταν ενεπλάκη στο στήσιμο του www.melinamay.com του πρώτου flash sales eshop στην Ελλάδα. Κατέχει την θέση του Operations Manager στην εταιρεία Melina May, που επιπλέον αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τον γαλλικό κατάλογο μόδας La Redoute κυρίως μέσω του www.laredoute.gr και συνολικά εξυπηρετεί περισσότερες από 16.000 παραγγελίες / μήνα.
  • Ο κ. Jürgen Hofmann είναι ο ιδρυτής και CEO της GroupeSales, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊοντικών προσφορών τόσο σε B2C επίπεδο όσο και σε B2B. Ο κ. Hofmann θα αναπτύξει επίσης το θέμα «Good Deals – Lessons Learned within the last 5 years in Western-Europe».

Με τους εκπροσώπους των παραπάνω επιχειρήσεων θα μιλήσουμε για το παρόν και το μέλλον, αλλά και για τις προκλήσεις της αγοράς των Outlet 2.0.

e-commerce2020_final

Το  «E-Commerce Forum 2020: the way to Excellence» θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του The American College of Greece-Deree στο θέατρο PIERCE, Αγία Παρασκευή.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, αλλά και για τις κρατήσεις των εισιτηρίων σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα εγγραφών του «E-Commerce Forum 2020: the way to Excellence». Ενώ πέρα των κανονικών εισιτηρίων, προσφέρουμε και περιορισμένα εισιτήρια για Startups, καθώς και για Φοιτητές. Η διάθεση των παραπάνω εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με προσκόμιση αποδεικτικών εγγράφων και μετά από αίτηση στο e-mail: e2020@neoecommerce.gr .

Σχετικά άρθρα:
Categories: e-commerce, Shopping Clubs

Tags: , , , , , , , ,

2 replies

  1. Πολύ καλή εκδήλωση , πολύ καλή θεματολογία,

    Ενα πολύ μεγάλο μπράβο στον κύριο Ιντζεϊδη!

    Σας ευχόμαι και του χρόνου ακόμη πιο δυνατό και να γίνει θεσμός!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: