E-Commerce Forum 2020: Μια γρήγορη ανασκόπηση στο περιεχόμενο του συνεδρίου

Με ποιόν τρόπο μπορούν οι επιχειρηματίες του ελληνικού εμπορίου να πετύχουν την αριστεία στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο; Αυτό ήταν το κύριο θέμα του «E-Commerce Forum 2020: the way to Excellence» που διοργάνωσε στις 21 και 22 Νοεμβρίου με επιτυχία και με τη συμμετοχή 170 υψηλόβαθμων στελεχών στο Deree-The American College of Greece (Pierce Theater)  το neoecommerce.gr και η Direction.

E-Commerce 2020 Photos

Σε αυτό παρουσιάστηκαν οι βέλτιστες πρακτικές των νέων επιχειρηματικών μοντέλων αλλά και των τελευταίων εξελίξεων του «μελλοντικού» εμπορίου, ενώ διεθνείς αλλά και Έλληνες γνώστες του ηλετρονικού επιχειρείν με την παρουσία και την εμπειρία τους διαφώτισαν το επιχειρηματικό κοινό για τον τρόπο με τον οποίο αυτοί χειρίστηκαν δεξιοτεχνικά τις προκλήσεις του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Στο Advertising.gr μπορείτε να δείτε με μια γρήγορη ματιά, όλο το περιεχόμενο του διήμερου Συνεδρίου.

Το «E-Commerce Forum 2020» ήταν κάτι νέο και κάτι τελείως out of the box σε σχέση με ότι έχει γίνει στο παρελθόν. Η πραγματική πρόκληση ενός τέτοιου Β2Β συνεδρίου, όπως το «E-Commerce 2020: the way to excellence» , πέραν του σχεδιασμού ενός καλού προγράμματος, βρίσκεται και στη συμμετοχή ομιλητών, οι οποίοι έχουν άριστη γνώση της αγοράς και συμμετέχουν σε συζητήσεις τις οποίες  συναντάμε συνήθως σε κλειστό κύκλο. Χωρίς τη συμμετοχή αυτών (όπως και των διεθνών ομιλητών μας) δε θα ήταν δυνατή μια τέτοια εκδήλωση.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους προσκεκλημένους ομιλητές και επισκέπτες αλλά και τους Χορηγούς του «E-Commerce Forum 2020», οι οποίοι με τη συμμετοχή τους, έστεψαν με επιτυχία το παραπάνω Συνέδριο, καθώς τα σχόλια που λάβαμε από τους συμμετέχοντες ήταν άκρως θετικά.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.