Amazon: Prime Pantry – Η νέα υπηρεσία παράδοσης μη ευπαθή προϊόντων

Η Amazon λάνσαρε στην αγορά των Η.Π.Α. μια νέα υπηρεσία παράδοσης για μη ευπαθή προϊόντα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία ονομάζεται Prime Pantry και απευθύνεται στους πελάτες της συνδρομητικής υπηρεσίας της Amazon Prime.

Amazon-Prime_PantryΟι πελάτες της παραπάνω υπηρεσίας μπορούν να γεμίσουν τις αποθήκες τους με μη ευπαθή προϊόντα όπως χαρτί υγείας, οδοντόκρεμα, σκόνη πλυσίματος, μακαρόνια και κορν φλέικς. Το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα 5,99 δολάρια ανά δέμα (μέγιστο βάρος 20 κιλά), ανεξάρτητα από τον αριθμό των προαναγγελθέντων προϊόντων.

Ενώ η πτώχευση της Alice.cοm, αφήνει ελεύθερο το πεδίο στην Amazon να κατακτήσει περαιτέρω την αμερικανική αγορά των συσκευασμένων καταναλωτικών αγαθών. Αυτή εκτιμάται στα 850 δισ. δολάρια.

Πρόσφατα η Amazon είχε λανσάρει με το Amazon Dash ένα στικάκι για την παραγγελία ειδών σούπερ μάρκετ. Ενώ την διαδικτυακή υπηρεσία της αποστολής τροφίμων και ειδών σούπερ μάρκετ Amazon Fresh σκοπεύει να την επεκτείνει και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Food

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.