Η Net-a-Porter και η Temperly London κάνουν χρήση του In-Video Shopping

Πρόσφατα, το γνωστό διαδικτυακό πολυτελές brand Net-a-Porter σε συνεργασία με την Temperly London έκαναν χρήση της τεχνολογίας του In-Video Shopping της αμερικανικής Cinematique.  Στο συγκεκριμένο βίντεο το οποίο εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Net-a-Porter, παρουσιάζονται τα ενδύματα της σχεδιάστριας Alice Temperly, τα οποία μπορούν να αγοραστούν απευθείας μέσα από το προβεβλημένο βίντεο.

Net-a-Porter-TemperleyΑντίστοιχα, το ηλεκτρονικό περιοδικό Nowness το οποίο ανήκει στον γαλλικό οίκο πολυτελείας LVMH χρησιμοποίησε την ίδια τεχνολογία για να παρουσιάσει μέσω μια χορευτικής ταινίας δημιουργίες διάφορων οίκων, όπως της Louis Vuitton, της Kenzo και της Bottega Veneta.

Τα παραπάνω παραδείγματα μάς δείχνουν με εξαιρετικό τρόπο ότι μέσω της χρήσης των “shoppable βίντεο”, οι διαδικτυακοί έμποροι μπορούν να προσεγγίσουν έξυπνα και «δυναμικά» τους πελάτες τους και να τους προσφέρουν μια ιδιαίτερη αγοραστική εμπειρία.

Στο παρελθόν σάς είχα παρουσιάσει το In-Video Shopping, την διαδραστική επανάσταση στο ηλεκρονικό εμπόριο.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Fashion, Trends

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.