PaketButler: Ο «προσωπικός» υπηρέτης της DHL που παραλαμβάνει τα δέματα ακόμα και αν δεν είναι κανείς στο σπίτι!

Μετά την επίσημη διάθεση των ιδιόκτητων «προσωπικών» θυρίδων της σε όλη τη Γερμανία, και στα πλαίσια της ανάπτυξης νέων καινοτόμων υπηρεσιών lοgistics, η DHL ετοιμάζεται να ταρακουνήσει τον κλάδο των lοgistics με ακόμα μια καινοτόμο υπηρεσία της, αυτή της PaketButler. Μέσω του «προσωπικού» υπηρέτη της DHL, οι πελάτες της μπορούν να λαμβάνουν αλλά και να αποστέλλουν τα δέματα τους, ανεξάρτητα από το εάν αυτοί βρίσκονται στην κατοικία τους ή όχι.

DHL_PaketButler-Bote-1

Πηγή: Deutsche Telekom

Προς το παρόν, η διάθεση του κινητού αλλά και μεταβλητού αποθηκευτικού δοχείου της PaketBulter βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο.  Ενώ αυτό αναπτύχθηκε από κοινού με την Deutsche Telekοm, την feldsechs και την Zalandο.

PaketButler

Πηγή: Deutsche Telekom

Αν και η ανάπτυξη των lοgistics είναι ένας από τους πιο σημαντικούς στρατηγικούς παράγοντες επιτυχίας του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην Ελλάδα, δυστυχώς, οι ανταγωνιστές της δεν καταβάλουν προσπάθειες να «επανεφεύρουν τη βιομηχανία παράδοσης δεμάτων». Άραγε δεν γνωρίζουν ότι αν δεν το πράξουν οι ίδιες, θα το πράξουν άλλοι για αυτούς (βλέπε την υπηρεσία αποστολής αντικειμένων και δεμάτων της Taxibeat);

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, Logistics, Trends

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.