Prime Now: Μέσα σε 60 λεπτά θα παραδίδει τις παραγγελίες η Amazon

Η Amazon ανακοίνωσε χθες το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας της Prime Now, μέσω της οποίας θα παραδίδει τις διαδικτυακές παραγγελίες των Prime μελών της (αρχικώς μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη) σε χρονικό διάστημα 60 λεπτών.

Amazοn-Prime-NowΟι πελάτες της παραπάνω υπηρεσίας μπορούν να παραγγείλουν διάφορα προϊόντα όπως χαρτί υγείας, σαμπουάν, ποτά, βιβλία, παιχνίδια, μπαταρίες αλλά και ηλεκτρικές συσκευές. Το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα 7,99 δολάρια για παράδοση σε 60 λεπτά, ενώ η παραπάνω υπηρεσία θα γίνεται με δίκυκλα και θα είναι δωρεάν για παράδοση παραγγελιών σε χρονικό διάστημα δύο ωρών. 

Τελικώς, αποκαλύφθηκε με τα παραπάνω ότι ο χώρος εκτάσεως 470.000 τ.μ. που ενοικίασε πρόσφατα η Amazon στην περιοχή του Μανχάταν, θα χρησιμοποιηθεί πρωτίστως ως αποθηκευτικός χώρος και ως κόμβος διαμετακόμισης  αντικειμένων της παραπάνω υπηρεσίας. 

Οι φιλοδοξίες της Amazon σχετικά με τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών είναι γνωστές, ενώ το 2014 η ίδια χάραξε τις κατευθυντήριες γραμμές για να μεταλλαχθεί σε κορυφαίο τοπικό προμηθευτή. Σάς υπενθυμίζω το λανσάρισμα της Amazon Dash (Amazon Dash: Η Amazon λάνσαρε ένα στικάκι για την παραγγελία ειδών σούπερ μάρκετ), της Amazon Elements, καθώς και της υπηρεσίας παράδοσης μη ευπαθή προϊόντων Prime Pantry.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, Logistics

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.