Το neoecommerce στηρίζει και τον 2ο κύκλο του “E-Commerce Practitioner”

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το neoecommerce.gr στηρίζει το νέο κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος “e-Commerce Practitioner”, το οποίο διοργανώνει το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Γκεζερλή, CEO της Convert Group.

e-Academy-2015Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “e-Commerce Practitioner” απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και θέλουν να εξελίξουν και να βελτιστοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον κλάδο, ενώ αυτό θα διαρκέσει τέσσερις μήνες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα βρείτε εδώ. Ενώ το πλήρες πρόγραμμα αυτού μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ (αρχείο PDF).

Το neoecommerce.gr υποστηρίζει  ένθερμα τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες και εξασφάλισε για τους αναγνώστες του έκπτωση 20% επί της αρχικής τιμής (€1.950) στη συμμετοχή στο πρόγραμμα, με το κόστος να διαμορφώνεται στα €1.560. Ενώ και φέτος θα συμμετάσχω ως εισηγητής της ενότητας «e-Commerce Business Models».

Για εγγραφή στο πρόγραμμα με χρήση της προνομιακής έκπτωσης 20% του neoecommerce.gr πατήστε εδώ, στη φόρμα εγγραφής επιλέξτε «Μέλη των επιχειρήσεων / φορέων που είναι Υποστηρικτές της e-Academy» και στις παρατηρήσεις συμπληρώστε «neoecommerce». Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η 6η Μαρτίου 2015.

Σχετικά άρθρα:



Categories: Business Models, e-commerce

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.