Η Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Προς την επίτευξη του άριστου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, το neoecommerce.gr επινόησε σε συνεργασία με INTZEIDIS Consulting και την Greekinfographics μια μοναδική αφίσα – εικονογράφημα (μεγέθους DIN A1, 841 X 594 mm) ιδανική για ανάρτηση στο χώρο εργασίας, η οποία θα αποτελέσει κατευθυντήριο οδηγό για τους διαδικτυακούς εμπόρους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτή απεικονίζει, συμπυκνωμένα και για πρώτη φορά, το στρατηγικό πλάνο με τα τριάντα τρία σημεία αναφοράς που χρειάζονται για την επιτυχή διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και τα οποία οι διαδικτυακοί έμποροι θα πρέπει να έχουν πάντα υπό παρακολούθηση (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο μας για καλύτερη κατανόηση του εικονογραφήματος – αρχείο PDF).

ePOSTER_HighΗ καινοτόμα αφίσα θα αποσταλεί δωρεάν σε επιλεγμένες από την INTZEIDIS Consulting ελληνικές και κυπριακές εταιρείες, ηλεκτρονικά καταστήματα, Startups, Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια, Συνδέσμους, Οργανώσεις και Πανεπιστήμια. Επιπλέον, θα δίνεται και η δυνατότητα απόκτησής της (με χρέωση – κατεβάστε εδώ την εντολή παραγγελίας) τόσο με τη μορφή πτυσσόμενης αφίσας όσο και σε πολυτελή έκδοση (με αποστολή σε ειδική συσκευασία).

Με την παραπάνω ενέργειά μας, θέλουμε να στηρίξουμε τους έλληνες και κύπριους επιχειρηματίες για την επίτευξη της Επιχειρηματικής Αριστείας στο Μελλοντικό Εμπόριο. Το παραπάνω κρίνεται απαραίτητο, καθώς μόνο αυτοί οι έμποροι θα είναι μελλοντικά επιτυχείς οι οποίοι θα ανταποκριθούν με επιτυχία στην αναδιαμόρφωση του λιανεμπορίου μέσω μιας άριστης διαδικτυακής στρατηγικής.

Την παραπάνω πρωτοβουλία στηρίζουν έξι καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις (Lighthouse, Skroutz, ΔΙ.Α.Σ., Odyssey Consultants, e-Satisfaction, ismood) με κοινό στόχο τον ορθό προσανατολισμό των επιχειρηματιών του ελληνικού εμπορίου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο:

Lighthouse_logo_white

H Lighthouse αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα του e-Commerce και του e-Marketing. Με 15 χρόνια συνεχή παρουσία στο χώρο και ένα σημαντικό  πελατολόγιο από τους κλάδους του εμπορίου, της βιομηχανίας και των υπηρεσιών, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου και διαδικτυακής προβολής, όπως Custom eCommerce applications and eshops, Internet & Search marketing ( SEM & SEO ), Digital advertising, Mobile applications, Websites & Portals, Facebook & Social Media Marketing.

Logo_skroutz

 

 

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης. Έχοντας ως έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων και τιμών http://www.skroutz.gr. Από το 2013, δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό με το αδελφό website http://www.alve.com στην τούρκικη αγορά, και σύντομα με το http://www.scrooge.co.uk στην Αγγλία. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 90 υπαλλήλους, παρέχοντας εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου, που αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής και μεθοδολογίες οι οποίες αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Το http://www.skroutz.gr περιλαμβάνει περισσότερα από 8,5 εκ. προϊόντα σε πάνω από 1.500+ ηλεκτρονικά καταστήματα, παρέχοντας στους χρήστες εργαλεία και λειτουργίες που κάνουν την online σύγκριση προϊόντων και τιμών πιο απλή και αξιόπιστη. Σε μηνιαία βάση, το http://www.skroutz.gr επισκέπτονται περισσότεροι από 4,7 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες, καθιστώντας το μία από τις κορυφαίες ιστοσελίδες στο ελληνικό Internet.

 

DIAS_logo

 

 

Η ΔΙ.Α.Σ. ΑΕ είναι μία εταιρεία παροχής αμιγών υπηρεσιών logistics ως εξωτερικός πάροχος (3PL), που δραστηριοποιείται από το 1992 στην ελληνική, αλλά και κυπριακή αγορά, όντας πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000 (2007) & ISO 22000:2005 – HACCP (2009) και τηρώντας διατμηματικές ομάδες ποιότητας (2011). Εξειδικεύεται στη διαχείριση πολλαπλών κωδικών και εγγυάται ολοκληρωμένες, αξιόπιστες & επαγγελματικές λύσεις, αφού η ετερογένεια του πελατολογίου της σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των στελεχών της και τη δυνατή μηχανογραφική της υποδομή προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.

Το εύρος των υπηρεσιών της ΔΙ.Α.Σ. ΑΕ ποικίλει και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των πελατών της. Επί παραδείγματι, παρέχει, εκτός από αποθήκευση, διαχείριση (handling) & διανομή εμπορευμάτων τρίτων, υπηρεσίες ειδικού πακεταρίσματος (bundling), επικολλήσεις, συσκευασίες δώρων, αντικαταβολές, διαχείριση s/n, LOT, IMEI, πλήρες κύκλωμα επιστροφών, καθώς επίσης και υπηρεσίες εκτελωνισμών & τελωνειακών αποθηκών.

Η ΔΙ.Α.Σ. ΑΕ προσφέρει, επιτυχώς επί σειρά ετών, ευρύ φάσμα υπηρεσιών logistics έχοντας σχεδιάσει προσεκτικά τις διαδικασίες της, ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της να συμπιέσουν τους χρόνους ολοκλήρωσης των διεργασιών τους (προμηθευτής-αποθήκη-τελικός πελάτης) και να μειώσουν το προϊοντικό κόστος, μεγιστοποιώντας την απόδοση της εφοδιαστικής αλυσίδας και ενδυναμώνοντας την ικανοποίηση των τελικών πελατών τους. Η ίδια διατηρεί μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες με τους πελάτες της, έχοντας απλοποιήσει & τυποποιήσει τις ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιούνται για να ανταποκρίνεται τόσο εκείνη όσο και οι πελάτες της γρηγορότερα από τον ανταγωνισμό.

 

Odyssey_logo

 

 

Η Odyssey Consultants ιδρύθηκε το 2002 με κύριο στόχο τη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Ασφάλειας Πληροφοριών, Λύσεων Υποδομής Δικτύων, Διαχείρισης Κινδύνου και Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας (Managed Security Protection & Outsourcing Services Provider). Μέσα από τα χρόνια έχει αναδειχτεί σε ένα περιφερειακό ηγέτη στον τομέα της. Συνεχίζοντας της ανοδική της πορεία, έχει αναπτύξει την υπηρεσία ClearSkies SECaaS SIEM. Πρόκειται για μια επαναστατική σειρά υπηρεσιών βασισμένων στο private cloud μοντέλο, μέσω των οποίων κάθε οργανισμός έχει τη δυνατότητα έξυπνης και αποτελεσματικής διαχείρισης περιστατικών ασφάλειας και διαχείρισης κινδύνου η οποία ενισχύεται περαιτέρω μέσα από δυνατότητες Big Data Analytics.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το ISO 27001, και διαπιστευμένη ως Qualified Security Assessor (QSA) και Approved Scanning Vendor (ASV) από το Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC). Η Odyssey λειτουργεί τελευταίας τεχνολογίας data centers σε περισσότερες από μία χώρες και προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω των γραφείων της στην Κύπρο, Ελλάδα Σερβία και Ντουμπάι.

 

e-satisfaction-logo

 

 

Το e-satisfaction είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που υποστηρίζει τη συνεχή, two-way επικοινωνία των e-shops με τους e-shoppers, ώστε να μπορούν να μετατρέψουν κάθε ηλεκτρονική αγορά σε μια αξέχαστη εμπειρία! Αξιοποιώντας τα εργαλεία του e-satisfaction ένα e-shop ενθαρρύνει τους πελάτες του να αξιολογήσουν και να μιλήσουν με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για την εμπειρία της online αγοράς τους, αποκτά real time 360° emotion analytics για το κατάστημά του, μαθαίνει τι λείπει και τι αρέσει στους πελάτες του και συγκρίνει τον εαυτό του με το μέσο όρο της αγοράς. Με τον τρόπο αυτό κάθε e-shop, αναπτύσσει μια ειλικρινή, αμφίδρομη σχέση με τον πελάτη, που οδηγεί σε ακόμα περισσότερες πωλήσεις για το e-shop, ενώ δρα καταλυτικά στην υγιή ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου ευρύτερα.

 

ismood_logo

 

 

 

Η isMOOD δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το Νοέμβριο του 2013 και ειδικεύεται στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων που προέρχονται από κοινωνικά δίκτυα και το διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο.

Όραμα της isMOOD είναι να χτίζει γέφυρες μεταξύ των καταναλωτών και των επιχειρήσεων , οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να «ακούνε» σε πραγματικό χρόνο τη «φωνή» των καταναλωτών και να ενεργούν αποτελεσματικά. Για το σκοπό αυτό, η isMOOD, χρησιμοποιώντας εργαλεία και αλγορίθμους αιχμής που έχουν σχεδιαστεί από το δυναμικό της εταιρίας, συγκεντρώνει και αναλύει δεδομένα που αναρτούν οι χρήστες στα social media και το internet με στόχο να εντοπίζει σε πραγματικό χρόνο:

• Τί συζητούν για εσάς και τους ανταγωνιστές στα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα
• Ποιές ανάγκες και τάσεις αναδύονται και πως αυτές μεταφράζονται σε επιχειρηματικές ευκαιρίες;
• Ποιό είναι το συναίσθημα των πελατών σας κάθε στιγμή
• Ποιοί είναι οι χρήστες που έχουν επίδραση στους πελάτες σας και πως μπορούμε να τους μετατρέψουμε σε υποστηρικτές σας

Η isMOOD παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν την παρακολούθηση των ψηφιακών κοινωνικών δικτύων, την ποιοτική ανάλυση και ανάλυση συναισθήματος με στόχο την έγκαιρη πρόβλεψη τάσεων αλλά και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής αξιοποίησης του δικτύου για την διαμόρφωση ενός σταθερά ισχυρού brand.
Η isMOOD απευθύνεται τόσο σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και μεμονωμένα άτομα και επαγγελματίες που επιθυμούν να αφουγκράζονται τις ανάγκες της αγοράς, να ανταποκρίνονται άμεσα σε αυτές και να επιτυγχάνουν τόσο στα social media αλλά και στη συνείδηση των πελατών τους.

Τα εργαλεία της isMOOD εξελίσσουν την ανάλυση κοινωνικών δικτύων σε ένα έξυπνο εργαλείο λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων για τις σύγχρονες εταιρίες.
Στόχος της είναι η αποτελεσματική αξιοποίηση των ψηφιακών κοινωνικών δικτύων για τη μακροχρόνια επιτυχία των πελατών μας.



Categories: e-commerce, e-Poster

Tags:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.