Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Γίνετε Αρχιτέκτονες Επιχειρηματικών Μοντέλων από την INTZEIDIS Consulting

Η INTZEIDIS Cοnsulting διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εξειδικευμένο σεμινάριο Business Model Architect (αρχείο PDF) στις 08 και 09 Οκτωβρίου 26 και 27 Νοεμβρίου 2015. Πρόκειται για ένα καινοτόμο διήμερο workshop, διάρκειας 16 ωρών, στο οποίο οι συμμετέχοντες στοχεύουν στην ανάπτυξη της ικανότητας σχεδιασμού και αξιολόγησης βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων.

Το σεμινάριο -που θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy (Πέλικα & Σπάρτης 1, 15122, Μαρούσι)- απευθύνεται σε όσους σκοπεύουν να γίνουν Αρχιτέκτονες Επιχειρηματικών Μοντέλων και ειδικότερα σε επιχειρηματίες, Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές Μάρκετινγκ, Διευθυντές Πωλήσεων, Διευθυντές Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Product Μanagers, Ιδρυτές Νεοφυών Επιχειρήσεων, Επενδυτές και Συμβούλους.

“Η αύξηση μονάχα της επιχειρησιακής αποδοτικότητας, αλλά και μια αποκλειστικά τεχνολογική διαφοροποίηση, συχνά δεν επαρκούν για την επιβίωση των επιχειρήσεων στον διεθνή ανταγωνισμό” δήλωσε ο κ. Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Directοr Media & E-Cοmmerce της INTZEIDIS Cοnsulting. Ενώ συμπλήρωσε: “Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα πρέπει ολοένα και περισσότερο να αναζητήσουν νέους τρόπους για την επίτευξη των εταιρικών των στόχων. Ενώ παράλληλα αυτές συνειδητοποιούν ότι στο νέο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί, με τα νέα δεδομένα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και του Διαδικτύου των Πραγμάτων, δεν επαρκεί μια απλή βελτιστοποίηση του υφιστάμενου επιχειρηματικού μοντέλου τους για την επιβίωσή τους. Η ανάπτυξη, όμως, νέων βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων δεν πρέπει να είναι απλά ένα προϊόν σύμπτωσης, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύπτει από τη συστηματική χρήση εργαλείων και διαδικασιών και με χρήση μιας κοινής γλώσσας και βέλτιστων πρακτικών, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να επινοήσουν, να περιγράψουν, να αμφισβητήσουν και να σχεδιάσουν τα επιχειρηματικά μοντέλα τους”.

Business-Model-Architect

Business Model Language, copyright: Sandra Schulze, INTZEIDIS Consulting

Οι εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι:

Δρ. Reinhard Ematinger – Ph.D., Master of Science in Engineering Management, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Λέκτορας, Συγγραφέας, Certified Business Model Trainer (Strategyzer AG), LEGO SERIOUS PLAY ® Facilitator (LEGO A/S).
• Ευστάθιος Ιντζεΐδης – Βsc. in Economics, MBA in Media Management, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ιδρυτής και διαχειριστής του neoecommerce.gr, Systematic Development of Ideas Trainer (Die Ideeologen®).
Sandra Schulze (Οπτικοποίηση Επιχειρηματικών Μοντέλων) – Διπλωματούχος Designer, Graphic Designer, Εικονογράφος, Λέκτορας, Συγγραφέας. Έχει οπτικοποιήσει πλήθος από σεμινάρια και συνέδρια κορυφαίων διεθνών εταιρειών.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 599 ευρώ/άτομο για αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν έως 31 Ιουλίου Οκτωβρίου 2015, ειδάλλως 660 ευρώ/άτομο. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το βιβλίο του Osterwalder “Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Μοντέλων”, καθώς και η Βεβαίωση Συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το έντυπο του σεμιναρίου και τη δήλωση συμμετοχής εδώ (αρχείο PDF). Για ποιοτικούς λόγους, επιτρέπεται αυστηρά, μονάχα μια συμμετοχή ανά εταιρεία (για ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια επικοινωνήστε μαζί μας εδώ). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το καινοτόμο σεμινάριο στηρίζουν η OTEAcademy (Χορηγός Φιλοξενίας) καθώς και η kathimerini.gr, το neoecommerce.gr, η Direction Εκδοτικός Οργανισμός Α.Ε και το BusinessNews.gr (Χορηγοί Επικοινωνίας).

Σχετικά άρθρα:Categories: Business Models

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: