Μeh: Τζίρος 8 εκατ. δολάρια στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της

Η meh.cοm (meh: Ο ιδρυτής της Woot! επανέρχεται και πάλι με αυθεντικό Live Shopping), η οποία εστιάζει το ενδιαφέρον της μονάχα σε μια προσφορά την μέρα (One Product A Day) και η οποία αποτελεί ένα από τα πειράματα επιχειρηματικών μοντέλων της Mediocre Laboratories, γνωστοποίησε ότι στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 8 εκατ. δολαρίων. Αντίστοιχα η μητρική της εταιρεία Mediocre πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 26,8 εκατ. δολαρίων.

meh-2015Η meh απαριθμεί 85.574 πελάτες, με ποσοστό μετατροπής (Conversion Rate) στο 1,6 τοις εκατό. Ενώ 88% των χρηστών επισκέπτονται απευθείας τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Περισσότερα στατιστικά στοιχεία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω εικονογράφημα.

meh_Year1_Infograph_part2_FINALb_kwbybwΤο αυθεντικό επιχειρηματικό μοντέλο του Live Shopping, όπως περίτεχνα εφαρμόζει η meh, αποτελεί είδος προς εξαφάνιση καθώς οι ανταγωνιστές της (βλέπε woot.comcatchoftheday, steepandcheap και ibood.com) αλλοιώνουν ολοένα και περισσότερο την παραπάνω πρακτική πωλήσεων ήτοι προσφέρουν πολλαπλές προσφορές την μέρα.

Σχετικά άρθρα:



Categories: Business Models, e-commerce, Live Shopping

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.