Διαγωνισμός: Κερδίστε δύο πολυτελές Αφίσες του Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Η Αφίσα μας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου έχει αποσταλεί δωρεάν σε πάνω από 500 επιλεγμένες ελληνικές εταιρείες, ηλεκτρονικά καταστήματα, Startups, Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια, Συνδέσμους, Οργανώσεις και Πανεπιστήμια, αποσπώντας άκρως εγκωμιαστικά σχόλια. Την παραπάνω ενέργειά μας, στήριξαν έξι καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις (Lighthouse, Skroutz, ΔΙ.Α.Σ., Odyssey Consultants, e-Satisfaction, ismood) με κοινό στόχο τον ορθό προσανατολισμό των επιχειρηματιών του ελληνικού εμπορίου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. ePOSTER_HighΠέρα των παραπάνω, σήμερα ξεκινά ένας νέος διαγωνισμός που θα δώσει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς φίλους – αναγνώστες του neoecommerce να κερδίσουν από μία πολυτελή Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Η συγκεκριμένη Αφίσα είναι εκτυπωμένη σε χαρτί ματ 170 γραμμαρίων και αποστέλλεται σε ειδική συσκευασία, τυλιγμένη σε ρολό, για να μην τσαλακωθεί!

Για να συμμετάσχει κάποιος στο διαγωνισμό αρκεί να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε like στη σελίδα του neoecommerce αν δεν το έχετε ήδη κάνει
  2. Κάντε like στο post του διαγωνισμού
  3. Κάντε share (κοινοποίηση) του post

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 στις 12:00 ώρα Ελλάδος και το ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα.

Οι τυχεροί του παραπάνω διαγωνισμού για να παραλάβουν τις αφίσες τους, θα πρέπει να μας κοινοποιήσουν την ακριβή διεύθυνση αποστολής.

Καλή σας επιτυχία!

[Η κλήρωση έγινε! Οι νικητές του διαγωνισμού μας είναι οι:

1. Αντώνης Μαστρογιαννόπουλος 2. Anastasios Moraitis

Συγχαρητήρια!]

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d