Η Zalando αγοράζει την Nugg.ad με στόχο την προώθηση των διαφημιστικών υπηρεσιών της

Όπως σας είχα επισημάνει προ μερικών μηνών η Zalando προτίθεται να ταρακουνήσει, μέσω των διαφημιστικών υπηρεσιών της (Advertising Services αρχείο PDF) και της πλατφόρμας της Media, την διαφημιστική αγορά. Στα πλαίσια της παραπάνω στρατηγικής, η Zalando γίνεται ο νέος ιδιοκτήτης της Nugg.ad, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η μέχρι πρότινος ιδιοκτήτρια εταιρεία, η Deutsche Post.

nugg.adΗ nugg.ad AG είναι κορυφαίος πάροχος μάρκετινγκ σε στοχευμένες ομάδες και προμηθευτής μετρήσεων επισκεψιμότητας στα ψηφιακά μέσα. Η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται και στην ελληνική αγορά. Μεταξύ των πελατών της είναι η ΕΝΕΔ (Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου), η Ναυτεμπορική και η 24Media.

Η παραπάνω εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2016, ενώ σημειώνω ότι πριν λίγους μήνες η Zalando εξαγόρασε μια αντίστοιχη τεχνολογική εταιρεία, την Metrigo.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Fashion, E-Marketing

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.