Προαναγγελία: ne33 Pioneers, οι πρωτοπόροι πάροχοι υπηρεσιών που θέλουν να στηρίξουν στρατηγικά την ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα

«Η τράπουλα μοιράζεται εκ νέου» και όχι μονάχα στο εμπόριο! Ενώ το παραδοσιακό εμπόριο προσπαθεί καθυστερημένα να εξασφαλίσει το μέλλον του, η Amazon, η Alibaba και οι όμοιοι τους αποσαφηνίζουν με αρκετά εντυπωσιακό τρόπο τη δυναμική των ηλεκτρονικών αγορών και τις προοπτικές του διαδικτυακού εμπορίου και των καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων τους.

Αντίστοιχα και οι πάροχοι υπηρεσιών βρίσκονται μπροστά στο δίλημμα είτε να χαράξουν τις κατευθυντήριες γραμμές, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην καθοδήγηση των διαδικτυακών εμπόρων προς την επίτευξη του άριστου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, καθώς αυτοί αποτελούν τον μοχλό ανάπτυξης του νέου Εμπορίου είτε να προσφέρουν στους βραδυπορούντες απλώς μια εφεδρική άγκυρα;

Στο πρόσφατο παρελθόν, αρκετές επιχειρήσεις στήριξαν το neoecommerce και τις πρωτοβουλίες του, το Ε-Commerce Forum 2020, την Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου καθώς και την έρευνα “Δραστηριότητα, Κανάλια Διανομής, Πληροφοριακά Συστήματα και Logistics των Ελληνικών e-Shops”, έχοντας ως κοινό στόχο τον ορθό προσανατολισμό των επιχειρηματιών του ελληνικού εμπορίου για την επίτευξη της αριστείας στο μελλοντικό Εμπόριο.

ne33_Pioneers_Logo_web

Συνέχεια αυτών των παραπάνω πρωτοβουλιών μας αποτελεί και το ne33 Pioneers (το ne προέρχεται από τα αρχικά του neoecommerce, ενώ ο αριθμός 33 αναφέρεται στα τριάντα τρία δομικά συστατικά της Αφίσας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου για την επιτυχή διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος).

Στην παραπάνω πλατφόρμα θα συγκεντρώσουμε όλους αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου που, πέρα από την τεχνολογική υποστήριξη, θα θελήσουν να διαμορφώσουν και τη στρατηγική ανάπτυξη του μελλοντικού Εμπορίου ενώ αυτή θα απευθύνεται τόσο στους διαδικτυακούς εμπόρους και στους κατασκευαστές όσο και στις επώνυμες μάρκες.

Η παρουσίαση των παραπάνω συνεργατών – παρόχων θα γίνει σε μια δομημένη μορφή με πλειάδα παροχών και ενεργειών. Σε αυτές τις μελλοντικές δραστηριότητες του neoecommerce, θα ενσωματωθούν, κατά προτεραιότητα, μονάχα αυτοί οι συνεργάτες που θα έχουν, όπως και εμείς, μακροχρόνιες βλέψεις.

Μια από τις παραπάνω ενέργειες θα είναι και η διοργάνωση ενός νέου καινοτόμου Β2Β συνεδρίου, το ne33, το οποίο θα αποτελέσει συνέχεια του E-Commerce Forum 2020. Παράλληλα, μέσα στο 2016 και σε τακτά χρονικά διαστήματα, προγραμματίζουμε πλήθος επαγγελματικών συναντήσεων σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, με απώτερο σκοπό τη γνωριμία και την ανταλλαγή σκέψεων μεταξύ των διαδικτυακών εμπόρων – κατασκευαστών – επωνύμων εταιρειών καθώς και τη μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Όποιος, λοιπόν, πάροχος θεωρεί το Ηλεκτρονικό Εμπόριο ως τη μελλοντική αγορά του εμπορίου και παράλληλα θέλει να μας ακολουθήσει ως υποστηρικτής – συνεργάτης στο επαγγελματικό δίκτυο των ne33 Pioneers, είναι καλοδεχούμενος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο ne33Pioneers@neoecommerce.gr.

Σχετικά άρθρα:



Categories: B2B, e-commerce

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.