Η Amazon λάνσαρε στη Γερμανία την υπηρεσία Prime Now

Η Amazon ανακοίνωσε το λανσάρισμα της υπηρεσίας της Prime Now στη Γερμανία, μέσω της οποίας θα παραδίδει τις διαδικτυακές παραγγελίες των Prime μελών της (αρχικώς μόνο στο Βερολίνο) σε χρονικό διάστημα 60 λεπτών ή μέσα σε χρονικό πλαίσιο δύο ωρών (καθημερινά μεταξύ 8:00 το πρωί έως 12:00 τα μεσάνυχτα, εκτός Κυριακής).

Amazon_PrimeNow_PotsdamerPlatzWall

Οι πελάτες της παραπάνω υπηρεσίας μπορούν να παραγγείλουν μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής διάφορα προϊόντα όπως καταναλωτικά αγαθά καθημερινής χρήσης, συσκευασμένα φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμα, είδη υγιεινής, ποτά, παιχνίδια, βιβλία, ρουχισμό και ηλεκτρικές συσκευές. Το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα 6,99 ευρώ για παράδοση σε 60 λεπτά, ενώ η παραπάνω υπηρεσία θα γίνεται με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα ή ελαφρά φορτηγά και θα είναι δωρεάν για παράδοση παραγγελιών σε χρονικό πλαίσιο δύο ωρών. 

Amazon_PrimeNow_Geburtstag

Όπως στην περίπτωση της Νέας Υόρκης, έτσι και στο Βερολίνο ο αποθηκευτικός χώρος βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, ενώ μέσω αυτού θα γίνεται η διαμετακόμισης αντικειμένων της παραπάνω υπηρεσίας. 

Στην πρόσφατη επιστολή του Jeff Bezos προς τους μετόχους της Amazon, ο ίδιος επισήμανε ότι η υπηρεσία Prime Nοw λανσαρίστηκε σε διάστημα μόλις 111 μερών.

Ενώ τώρα γίνεται κατανοητό γιατί η Amazon καθυστέρησε να ενσωματώσει την παραπάνω υπηρεσία παράδοσης στην ιστοσελίδα της.

Υπενθυμίζω ότι πριν λίγους μήνες η Amazon είχε λανσάρει στην αγορά της Γερμανίας την δωρεάν υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης (Free Same-Day delivery)

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Food, Logistics

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.