ne33 Pioneers: Στον αέρα η νέα πρωτοβουλία του neoecommerce

«Στον αέρα» βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η B2B πλατφόρμα ne33 Pioneers, των πρωτοπόρων παρόχων υπηρεσιών που, πέρα από την τεχνολογική υποστήριξη, θέλουν να διαμορφώσουν και την στρατηγική ανάπτυξη του μελλοντικού Εμπορίου στην Ελλάδα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην καθοδήγηση των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και των επωνύμων εταιρειών προς την επίτευξη του άριστου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

ne33-pioneers

Στην παραπάνω πλατφόρμα έχουν καταχωρηθεί ήδη 8 πρωτοπόροι πάροχοι υπηρεσιών.

Οι πρώτοι 8 ne33 Pioneers είναι οι κάτωθι:

Πολλές ακόμα εταιρείες βρίσκονται στη διαδικασία εγγραφής. Στην εξειδικευμένη πλατφόρμα των ne33 Pioneers θα ενσωματωθούν επιλεκτικά μόνο αυτοί οι συνεργάτες που θα έχουν, όπως και εμείς, μακροχρόνιες βλέψεις και που προσφέρουν αποκλειστικά υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να δραστηριοποιούνται σε τουλάχιστον σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες μας.

  • Shoptech (E-Commerce Software, E-Commerce Systems, E-Commerce Agency, Infrastructure, ERP, CRM, Business Intelligence)
  • Fulfilment & Logistics (Full-service Logistics, E-Commerce Logistics, Call Center, Global Sourcing, Internationalization)
  • Payment & Security (Online & Mobile Payment, Credit Information & Authentication, Security, Certificate, Bonus Systems & Customer Loyalty)
  • Marketing (Performance Marketing, E-Mail & Newsletter Marketing, Offline & Online Marketing, Mobile Marketing, Web Design & Usability, PR)
  • Consulting (Management Consulting, HR Consulting, Finance, Strategy, Internationalization)
  • Education & Training (Business Seminars, Professional Training, Certifications)

Το οικοσύστημα του neoecommerce απαρτίζεται προς το παρόν από το neoecommerce.gr, την Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και την B2B πλατφόρμα των ne33 Pioneers ενώ στα άμεσα σχέδια μας είναι η επέκτασή του, με εξειδικευμένες επαγγελματικές συναντήσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τα ne33 ThinkTank Events, τα οποία θα λάβουν χώρα σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, με απώτερο σκοπό την προώθηση της δικτύωσης και την ανταλλαγή ιδεών – σκέψεων μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και τη μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς. Μάλιστα, το πρώτο ne33 ThinkTank θα λάβει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2016, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εδώ μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας για να λάβετε πρόσκληση συμμετοχής.

the-neoecommerce-ecosystem

Όποιοι πάροχοι θεωρούν, λοιπόν, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο ως τη μελλοντική αγορά του εμπορίου και παράλληλα θέλουν να μας ακολουθήσουν ως υποστηρικτής – συνεργάτης στο επαγγελματικό δίκτυο των ne33 Pioneers, εφόσον πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέχρι και τις 31.12.16, θα λάβουν έκπτωση από 20% – 40% στην αρχική τιμή.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το ετήσιο κόστος συνεργασίας και τα ανταποδοτικά οφέλη ανά κατηγορία συνεργατών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@ne33Pioneers.gr.

Σχετικά άρθρα:



Categories: B2B, e-commerce, E-Commerce Platforms

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.