Site icon neoecommerce

Ο Νίκος Βαρβαδούκας και ο Μιχάλης Τσικνάκης στο ne33 ThinkTank, στο Ηράκλειο Κρήτης στις 3 Δεκεμβρίου

Το neoecommerce.gr σε συνεργασία με τους ne33-Pioneers διεξάγουν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 16:50 (ώρα προσέλευσης 16:00) στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο της Κρήτης, το πρώτο εξειδικευμένο event Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην κρητική αγορά, το ne33 ThinkTank, με απώτερο σκοπό την προώθηση της δικτύωσης και την ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και τη μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των τελευταίων εξελίξεων του «μελλοντικού» εμπορίου αλλά και των βέλτιστων πρακτικών του δικτύου διανομής που έγινε μια ολόκληρη βιομηχανία!

Οι διακεκριμένοι εισηγητές είναι:

Σημειώνεται ότι τα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 25 ευρώ για τους εμπόρους (διαδικτυακούς ή μη), κατασκευαστές και επώνυμες εταιρείες και 40 ευρώ αντίστοιχα για τους παρόχους υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, καφέ – αναψυκτικό – σνακ στα διαλείμματα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες και την οnline αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα:

Exit mobile version