Zalando: Αύξηση των καθαρών εσόδων στα 3,6 δισ. ευρώ το 2016

Η Zalando, το κορυφαίο βάση τζίρου διαδικτυακό κατάστημα eFashion στην Ευρώπη (Οι 4 εταιρείες δισεκατομμυρίων του eFashion στην Ευρώπη) ανακοίνωσε τα προσωρινά οικονομικά αποτελέσματα για το 2016. Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω στοιχεία, η Zalando συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία καθώς τα καθαρά έσοδα της γα το έτος 2016 ανήλθαν στα 3,6 δισ. ευρώ, εμφανίζοντας αύξηση 23% σε σχέση με το 2015. Αντίστοιχα, τα λειτουργικά κέρδη (EBIT) διπλασιάστηκαν στα 202-225 εκατ. ευρώ από 107,5 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος.

zalando-sales-2010_2016

Μετά την Ιταλία (Η Zalando ανοίγει ένα νέο κέντρο logistics στην Ιταλία), τη Γαλλία και την Πολωνία (Η Zalando επεκτείνει το ευρωπαϊκό δίκτυό της logistics), η Zalando θα λειτουργήσει ένα νέο κέντρο logistics και στη Σουηδία.

zalando-logistics-2017

Εάν η ανάπτυξη της Zalando συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς, αυτή εκτιμάται ότι σε περίπου δέκα χρόνια θα πραγματοποιεί τζίρο της τάξεως των 20 δισ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Fashion

Tags:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.