Το neoecommerce αποκλειστικός συνεργάτης του K5 – The Future Retail Conference, κορυφαίου Β2Β συνεδρίου ηλεκτρονικού εμπορίου στη Γερμανία

Η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου της Γερμανίας είναι μαζί με αυτήν της Μ. Βρετανίας οι πιο αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, και ως εκ τούτου, αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αγορές για τους Έλληνες εξαγωγείς και τους Έλληνες παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά και τους ιδιοκτήτες των ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Ο τζίρος των ηλεκτρονικών αγορών προϊόντων B2C (επιχείρηση προς καταναλωτή) στη Γερμανία ανήλθε στα 52,74 δισεκατομμύρια ευρώ το 2016, εμφανίζοντας αύξηση κατά 12,5% σε σύγκριση με πέρυσι.

k5-logo

Το neoecommerce, προκειμένου να βοηθήσει τους Έλληνες παρόχους υπηρεσιών του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν  να διεισδύσουν στη γερμανική αγορά, ανέλαβε την αποκλειστική εκπροσώπηση του σημαντικότερου B2B συνεδρίου ηλεκτρονικού εμπορίου που γίνεται στη Γερμανία κάθε χρόνο, του K5 (K5 – The Future Retail Conference). Το παραπάνω συνέδριο θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουνίου στο Βερολίνο και αποτελεί σημείο αναφοράς για τη στρατηγική ανάπτυξη του μελλοντικού εμπορίου.k5_2017Στο συνέδριο αυτό συμμετέχουν τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και οι σημαντικότεροι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου της Ευρώπης. Άλλωστε η Γερμανία κατέχει τη δεσπόζουσα θέση, ως προς τον αριθμό των ηλεκτρονικών καταστημάτων που εκπροσωπούνται στη λίστα των κορυφαίων 100, καθώς καθένας τέταρτος διαδικτυακός έμπορος προέρχεται από την παραπάνω χώρα (Ποιες ευρωπαϊκές αγορές Ηλεκτρονικού Εμπορίου αξίζουν πραγματικά).

k5_2017-attendeesΒασικά στοιχεία της Διοργάνωσης

  • Τίτλος: K5
  • Ημερομηνίες διεξαγωγής: 22-23/06/2017
  • Τόπος: Βερολίνο, Estrel Congress Center
  • Ετήσια παράλληλη διοργάνωση έκθεσης και συνεδρίου ειδικά για την στρατηγική ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου
  • Γλώσσα συνεδρίου: Γερμανική (εν μέρει αγγλική)
  • Ομιλητές: 50
  • Εκθέτες: 100
  • Επισκέπτες: 5.000 (κορυφαία e-Shops, πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου, καθετοποιημένες μάρκες)

Το neoecommerce έχει εξασφαλίσει ελκυστικά πακέτα συμμετοχής, αποκλειστικά για τους ne33 Pioneers, ήτοι των πρωτοπόρων παρόχων υπηρεσιών που, πέρα από την τεχνολογική υποστήριξη, θέλουν να διαμορφώσουν και τη στρατηγική ανάπτυξη του μελλοντικού εμπορίου στην Ελλάδα.

Στo εξειδικευμένo συνέδριο του Κ5 θα μπορέσουν να συμμετάσχουν επιλεκτικά ως εκθέτες μόνο οι συνεργάτες μας, οι ne33 Pioneers. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να μας ακολουθήσουν εγκαίρως ως υποστηρικτές – συνεργάτες στο επαγγελματικό δίκτυο των ne33 Pionners (ne33 Pioneers: Στον αέρα η νέα πρωτοβουλία του neoecommerce).

Στην παραπάνω πλατφόρμα έχουν καταχωρηθεί ήδη 10 πρωτοπόροι πάροχοι υπηρεσιών που προσφέρουν αποκλειστικά υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αυτοί είναι το BestPrice.gr, η BFS Group, η Cleverpoint, η in8 Creative Design, η INTZEIDIS Consulting, η Logistics Plus, η netmechanics, το Ntynomai.gr, η SiEBEN και η Speedex.

Σημειώνεται ότι το οικοσύστημα του neoecommerce απαρτίζεται προς το παρόν από το neoecommerce.gr, την Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, την B2B πλατφόρμα των ne33 Pioneers και τις εξειδικευμένες επαγγελματικές συναντήσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τα ne33 ThinkTank Events (ne33 ThinkTank Θεσ/νίκη: Συμμετείχαν πάνω από 70 υψηλόβαθμα στελέχη), τα οποία λαμβάνουν χώρα σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μας στο info@neoecommerce.gr.

Σχετικά άρθρα:Categories: B2B, e-commerce

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: