Ένα 24ωρο και… κάτι απέμεινε μέχρι το #ne33ATH17 για την επίτευξη της αριστείας στο μελλοντικό εμπόριο

Ένα 24ωρο και… κάτι απέμεινε μέχρι το ne33 ThinkTank της Αθήνας και στο οποίο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες του Dominique Locher (Η LeShop στο ne33 ThinkTank, στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου) και του Κων/νου Πρίμπα (Ο Κων/νος Πρίμπας, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aponeo, στο ne33 ThinkTank, στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου).

Μάλιστα ενδιαφέρον έχει το γεγονός οτι ο νυν διευθύνων σύμβουλος της LeShop, ο Dominique Locher θα αναλάβει το στήσιμο του eFood για τη ρωσική Ozon.ru και της οποίας ο τζίρος ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια.

Τα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 49 ευρώ για τους εμπόρους (διαδικτυακούς ή μη), κατασκευαστές και επώνυμες εταιρείες και 99 ευρώ αντίστοιχα για τους παρόχους υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, καφέ – αναψυκτικό – βουτήματα και όρθιο Light Lounge. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Σημειώνεται οτι μέχρι σήμερα το βράδυ μπορείτε να γραφτείτε ηλεκτρονικά.

Η εγγραφή στην ημερίδα γίνεται στο παρακάτω link:

https://www.eventora.com/el/Events/ne33-thinktank-ath

Το hashtag της Ημερίδας είναι το #ne33ATH17 .

Σχετικά άρθρα:



Categories: B2B, e-commerce

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.