The Hut Group: Εξαγόρασε την εταιρεία παραγωγής καλλυντικών Acheson & Acheson

Στην εξαγορά της εταιρείας παραγωγής καλλυντικών Acheson & Acheson προχώρησε ο κορυφαίος διαδικτυακός παίκτης στην αγγλική αγορά καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, The Hut Group.

THG Acquisition from THG on Vimeo.

Η εξαγορά της Acheson & Acheson, ακολουθεί εκείνη της Eyeko (The Hut Group eyes up leading cosmetics brand Eyeko) και της Language Connect (The Hut Group acquires global translation services provider, Language Connect) και εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της The Hut Group για την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην παγκόσμια αγορά καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς.

Οι ετήσιες πωλήσεις της The Hut Group για το 2017 διαμορφώθηκαν στα 736 εκατ. αγγλικές λίρες, ενώ φέτος αναμένεται να σπάσει το φράγμα του ενός δισ. σε πωλήσεις.

Η εταιρεία αναμένεται να προβεί σύντομα και σε άλλες εξαγορές επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του ομίλου, οι εξαγορές θα αγγίξουν συνολικά το ποσό του ενός δισ. δολαρίων.

Σχετικά άρθρα:



Categories: E-Beauty, e-commerce

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.