About You: Αύξηση τζίρου 63% στα 461 εκατ. ευρώ το 2018

Ο γερμανικός όμιλος Otto ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα της About You. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι καθαρές πωλήσεις της νεοφυής επιχείρησης το 2018 ανήλθαν στα 461 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 63% σε σχέση με το 2017.

Η About You κατάκτησε πρόσφατα τον τίτλο του «μονόκερου» (Unicorn) ξεπερνώντας το ορόσημο κεφαλαιοποίησης του 1 δισ. δολαρίων, ενώ αυτή στοχεύει στην κατάκτηση εντός διετίας μιας εκ των τριών πρώτων θέσων στην αγορά του Online Fashion.

Η γερμανική επιχειρήση απαριθμεί 1,5 εκατ. ενεργούς πελάτες, ενώ σύμφωνα με τον Tarek Müller, συνιδρυτή και Managing Director της About You, πάνω από το 80% του τζίρου της πραγματοποιήθηκε μέσω των κινητών συσκευών.

Η εταιρεία απασχολεί 450 άτομα και δραστηριοποιείται σε συνολικά επτά ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία και Τσεχία) και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές (Ουγγαρία, Ρουμανία και Σλοβακία).

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Commerce Platforms, E-Fashion

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.