ne33 Conference 2019: Σημειώστε την ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, του νέου κορυφαίου συνεδρίου για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ότι το νέο μας συνέδριο ηλεκτρονικού εμπορίου, το ne33 Conference, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 στο Gazarte, ενώ την προηγούμενη μέρα, δηλ. Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019 θα λάβει χώρα στον ίδιο χώρο το ολοήμερο Masterclass (Intro in Platform Business Model Innovation – Εισαγωγή στην ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων marketplaces – πλατφορμών).

Το κύριο θέμα του φετινού συνεδρίου είναι: “Δαβίδ εναντίον Γολιάθ – ποιος θα κερδίσει τη «μάχη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου»;”

Σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, το συνέδριο ne33 θα λειτουργήσει ως γέφυρα γνώσης & συνεργασίας μεταξύ των εμπόρων, κατασκευαστών, επώνυμων εταιρειών και των παρόχων υπηρεσιών, προσφέροντας άμεση τεχνογνωσία, χρηστικές εμπειρίες αλλά και ερεθίσματα, ενώ μέσω διαφόρων καινοτόμων μορφών δικτύωσης – από Speednetworking και Fun Corner μέχρι και το μεγαλύτερο πάρτι της αγοράς, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να συνάψουν ωφέλιμες και ουσιαστικές συνεργασίες μεταξύ τους.

Η καινοτόμος εκδήλωση στηρίζεται από τους ne33 Pioneers, τους πρωτοπόρους παρόχους υπηρεσιών σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και έχει θέσει ως στόχο τη δυνατότητα ανταλλαγής σκέψεων και ερεθισμάτων με τους «ανοιχτόμυαλους εμπόρους» για την επίτευξη της αριστείας στο μελλοντικό εμπόριο (Future Retail Excellence), αναδεικνύοντας τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες, τις στρατηγικές ανάπτυξης και την αντιμετώπιση των προκλήσεων αλλά και τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες των νέων επιχειρηματικών μοντέλων του κλάδου του Εμπορίου.

Όποιοι πάροχοι θεωρούν το Ηλεκτρονικό Εμπόριο ως τη μελλοντική αγορά του εμπορίου και παράλληλα θέλουν να μας ακολουθήσουν ως υποστηρικτής – συνεργάτης – χορηγός – εκθέτης στο συνέδριο, είναι καλοδεχούμενοι. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@ne33-Conference.com.

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι για την έναρξη της ιστοσελίδας του ne33 Conference με λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή, τις παροχές, το πρόγραμμα, τα ne33 Sessions, τα ne33 Masterclasses, τις εγκαταστάσεις και άλλα – και σημειώστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας!

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.