Νέα χρηματοδότηση 59 εκατ. ευρώ σήκωσε η Vestiaire Collective

Νέα χρηματοδότηση ύψους 59 εκατ. ευρώ σήκωσε η Vestiaire Collective („Vestiaire Collective: Εστιάζει στο Re-commerce ειδών πολυτελείας“) για την πλατφόρμα της μεταπώλησης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και ειδών πολυτελείας. Στον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης, «ηγήθηκε» η Korelya Capital, μαζί με μία ομάδα υφιστάμενων επενδυτών όπου περιλαμβάνονται γνωστά funds όπως η Fidelity International, η Cuir Invest και η Vaultier7.

Η Vestiaire Collective απαριθμεί 9 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη σε 52 χώρες, ενώ ένα 80% των πωλήσεών της πραγματοποιείται εκτός των συνόρων της γαλλικής αγοράς.

Τα νέα κεφάλαια η γαλλική εταιρεία θα χρησιμοποιήσει για να επεκτείνει την ανάπτυξή της στην αγορά της Ιαπωνίας και Κορέας καθώς και στην αγορά των ΗΠΑ. Η Vestiaire Collective μέχρι στιγμής έχει αντλήσει επενδυτικά κεφάλαια συνολικού ύψους 208 εκατ. ευρώ.

Ο κυριότερος ανταγωνιστής της Vestiaire Collective, η The RealReal, ανακοίνωσε πρόσφατα GMV ενός δισ. δολαρίων (+42%) και τζίρο 318 εκατ. δολάρια (+53%).

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, E-Fashion, Recommerce, Sharing Commerce, Social Commerce

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: