Η ισραηλινή online πλατφόρμα μόδας Terminal X έρχεται στην Ελλάδα

Είσοδο στην ελληνική αγορά ετοιμάζει η μεγαλύτερη ισραηλινή online πλατφόρμα μόδας Terminal X. Αυτό προκύπτει (via) από την πρόσφατη παρουσίαση (αρχείο PDF) της εταιρείας σε επενδυτές.

Με πωλήσεις 75 εκατ. ευρώ, η θυγατρική του ισραηλινού ομίλου ένδυσης Fox, μέσω της Multi-brand στρατηγικής της και της δυνατότητας αυθημερόν παράδοσης, επιδιώκει να καλύψει ένα σημαντικό κενό στη διαδικτυακή αγορά μόδας στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εν λόγω εταιρεία ετοιμάζεται να μπει στο χρηματιστήριο, ενώ απέκτησε νέο μέτοχο που δεν είναι άλλος από την δανέζικη εταιρεία επενδύσεων Heartland A/S, μια εταιρεία του δανέζικου ομίλου Fashion Bestseller, του γνωστού επενδυτή Anders Holch Povlsen, ο οποίος είναι μέτοχος στις κορυφαίες διαδικτυακές πλατφόρμες Fashion της Zalando, της Asos και της About You.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Fashion, Ε-Shoes

Tags: , , ,

2 replies

  1. Η Terminal X έρχεται στην Ελλάδα και αναζητά Country Manager https://www.linkedin.com/posts/terminal-x-com_greece-business-activity-6808660245997486081-3CQs/

  2. Η Terminal X αναζητά Γενικό Διευθυντή bit.ly/3w9cE4D

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.