About You: Μπήκε στο χρηματιστήριο με αποτίμηση 3,9 δισ. ευρώ

Η About You μπήκε πρόσφατα στο χρηματιστήριο („Την άντληση 600 εκατ. ευρώ από το χρηματιστήριο προσδοκά η About You“) της Φρανκφούρτης με αποτίμηση 3,92 δισ. ευρώ, συγκεντρώνοντας νέα κεφάλαια ύψους 842 εκατ. ευρώ (αρχείο PDF).

Στο έγγραφο IPO των 376 σελίδων της About You μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα στοιχεία – αριθμοδείκτες για την πορεία της:

About You revenue generated from the identified cohorts between the fiscal years ending February28, 2017 and February 28, 2021 in € million

Απεικόνιση πωλήσεων κοόρτης χρηστών

Οι πωλήσεις της About You το 2020 διαμορφώθηκαν στα 1,17 δισ. ευρώ („About You: Έσπασε το φράγμα του 1 δισ. ευρώ“), έναντι 743 εκατ. ευρώ το 2019, αυξημένες κατά 57%, ενώ η εταιρεία για το τρέχον έτος προσδοκά πωλήσεις 1,65 – 1,75 δισ. ευρώ και διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης 48-50%.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια από την ίδρυσή της το 2014, η εταιρεία κατάκτησε τον τίτλο του «μονόκερου» („Η About You άντλησε επενδυτικά κεφάλαια ύψους 300 εκατ. δολαρίων – κατακτά τον τίτλο του «μονόκερου»“), ενώ πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε το λανσάρισμα της συλλογής ABOUT YOU x Sofia Tsakiridou”, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ελληνικής καταγωγής μοντέλο και influencer, Σοφία Τσακιρίδου.

Σχετικά άρθρα:

 



Categories: e-commerce, E-Fashion, Ε-Shoes

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.