TIRAMIZOO: Η Daimler AG επενδύει σε διαμεσολαβητικές υπηρεσίες ταχυμεταφορών

Στο πλαίσιο του συνεδρίου Κ5 που έγινε στο Μόναχο, η γερμανική Tiramizoo εταιρεία η οποία προσφέρει τοπικές διαμεσολαβητικές και αυθημερόν υπηρεσίες ταχυμεταφορών ανακοίνωσε ότι η Daimler AG έγινε μειοψηφικός μέτοχός της.

Η Tiramizoo που ιδρύθηκε το 2010 και έχει έδρα το Μόναχο λειτουργεί  την αυτοματοποιημένη διαμεσολαβητική πλατφόρμα της σε συνολικά 11 πόλεις στη Γερμανία. Όπως και στην περίπτωση της αγγλικής Shutl, η ενσωμάτωση της υπηρεσίας μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στον καταναλωτή να λάβει μέσω του συνεργαζόμενου καταστήματος το προϊόν το οποίο αγόρασε, στον επιθυμητό από αυτόν χρόνο παράδοσης.

H Tiramizoo στο πάνελ του συνεδρίου Κ5 στο Μόναχο.
Ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της Michael Löhr μαζί με τον Dr. Thomas Ogilvie – Senior Vice President DHL (στη φωτογραφία δεξιά) αναλύουν το μέλλον των ταχυμεταφορών

Με την παραπάνω επένδυση, η Daimler AG συνεχίζει να προωθεί ολοένα και περισσότερο την αναθεώρηση της ύπαρξή της ως κατασκευαστή αυτοκινήτων και να βλέπει το μέλλον της ως πάροχο υπηρεσιών μετακίνησης. Στο παρελθόν είχα αναφερθεί στις υπηρεσίες μετακίνησης Moovel, Carpooling, MyTaxi και Car2go, στις οποίες επίσης έχει επενδύσει η Daimler.

Σχετικά άρθρα:



Categories: Business Models, e-commerce, Location Based Services, Logistics

Tags: , , , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.