Dollar Shave Club: Είσπραξη 9,8 εκατ. δολαρίων από επενδυτικά κεφάλαια

Φέτος τον Μάρτιο, σάς είχα παρουσιάσει την συνδρομητική υπηρεσία (abo-commerce) του Start-Up Dollar Shave Club, μέσω της οποίας ο καταναλωτής μπορεί να λαμβάνει τα ξυραφάκια που επιθυμεί κάθε μήνα στο σπίτι του. Πρόσφατα, η αμερικάνικη εταιρεία έλαβε επενδυτικά κεφάλαια ύψους 9,8 εκατ. δολαρίων από την Venrock. Tο συνολικό ποσό που έχει λάβει μέχρι στιγμής η παραπάνω εταιρεία από επενδυτικά κεφάλαια ανέρχεται στα 10,8 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλό της Michael Dubin τα παραπάνω χρήματα θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων στην επέκτασή της σε άλλες διεθνές αγορές (ήδη η υπηρεσία διατίθεται στην καναδέζικη αγορά), στη βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας και στον εμπλουτισμό των προσφερόμενων προϊόντων.

Όπως είχα αναφέρει στο παρελθόν, στην παρουσίαση της παραπάνω συνδρομητικής υπηρεσίας, αυτό που ξεχωρίζει ιδιαιτέρως σε αυτή, πέρα από τη χαμηλή τιμή, είναι ο τρόπος επικοινωνίας της υπηρεσίας. Το Viral βίντεο της Dollar Shave Club συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Σχετικά άρθρα:



Categories: Abo-Commerce, Business Models, E-Beauty, e-commerce, Shopping Clubs

Tags: , , , , , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.