Ψηφιακές αλχημείες: Amazon, Imagine Fashion, eFood

Τα τελευταία νέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν, καθημερινά πριν τις 10 το πρωί

– Διεθνή –

https://i0.wp.com/images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/00/00/30/62/76/99/3062769970.png?resize=140%2C87&ssl=1Amazon: H Amazon λάνσαρε πρόσφατα τη συνδρομητική υπηρεσία Kindle FreeTime Unlimited για παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών και τους γονείς τους. Με μηνιαίο κόστος, το οποίο ξεκινά για τα Prime μέλη από 2,99 δολάρια έως 6,99 δολάρια (για μη μέλη οι τιμές κυμαίνονται από 4,99 – 9,99 δολάρια), οι κάτοχοι του Kindle Fire έχουν την δυνατότητα να καταναλώσουν, χωρίς όριο, παιχνίδια και ταινίες σε ασφαλές περιβάλλον. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει επίσης ελεύθερη πρόσβαση σε πάνω από χίλιους τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων. Η στρατηγική της Amazon να προσφέρει υπηρεσίες Streaming σε χαμηλό κόστος  αλλά και η “Τεχνολογική Προπαιδεία” των μικρών καταναλωτών με τον κόσμο της Amazon,  έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Imagine-Fashion Imagine Fashion: Καθρέφτη,  καθρεφτάκι μου..ποιά είναι η ποιο ωραία βιτρίνα; Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Image Fashion δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να θαυμάσουν τις βιτρίνες των συνεργαζόμενων μπουτίκ. Τα αντικείμενα που εκτίθενται στις συγκεκριμένες βιτρίνες  των καταστημάτων μπορούν να αγοραστούν απευθείας μέσα από τις προβεβλημένες φωτογραφίες. Ένας από τους στόχους της εταιρείας είναι η προώθηση της δημιουργικότητας του λιανεμπορίου μέσω της διαδικτυακής βιωματικής εμπειρίας.

– Ελλάδα –

Copyright (c) 123RF Stock Photos

Copyright (c) 123RF Stock Photos

eFood: Ο κλάδος των σούπερ μάρκετ δεν έχει βάλει μυαλό. Αλλιώς πως μπορεί να εξηγηθούν οι τεράστιες επενδύσεις σε νέα καταστήματα που προγραμματίζουν οι κυρίαρχοι παίκτες του ελληνικού λιανεμπορίου; Ενώ αντίθετα για επενδύσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο ουδέν λόγος γίνεται! Τελικά, ποιός θα ξυπνήσει τον Γίγα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου;

Σχετικά άρθρα:



Categories: E-Book, e-commerce, E-Fashion

Tags: , , , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.