CareMarket: Στον αέρα το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό σούπερ μάρκετ!

Η beta version του πρώτου ελληνικού διαδικτυακού σούπερ μάρκετ είναι γεγονός. Η CareMarket προσφέρει 9.000 κωδικούς προϊόντων της Carrefour – Μαρινόπουλος από τρόφιμα και ποτά μέχρι προϊόντα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας καθώς και μικροσυσκευές.

CareMarket

Την γενική διεύθυνση της παραπάνω εταιρείας με την επωνυμία «Care Market Γενική Εμπορική Εταιρεία ΕΠΕ» έχει αναλάβει ο Κων/νος Πεσματζόγλου. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι όποιος προσπαθήσει να πραγματοποιήσει τις μέχρι πρότινος διαδικτυακές αγορές του μέσω της ιστοσελίδας της Carrefour Μαρινόπουλος, αυτόματα οδηγείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της CareMarket. Πρόσφατα, η Carrefour – Μαρινόπουλος είχε ανακοινώσει το λανσάρισμα της υπηρεσίας Drive Thru.

Η ελάχιστη αξία παραγγελίας για την υπηρεσία της CareMarket έχει ορισθεί σε 30  ευρώ, ενώ για παραγγελίες αξίας ίσες ή μεγαλύτερες των 150 ευρώ οι πελάτες δεν χρεώνονται με έξοδα μεταφοράς. Σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας, αυτή γίνεται την επομένη της ημέρας παραγγελίας και εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί στο χρονικό διάστημα μεταξύ τις 9:00 μέχρι και 16:00. Η εξόφληση θα γίνεται στον χώρο παράδοσης μέσω μετρητών ή μέσω χρεωστικής – πιστωτικής κάρτας.

Την αγορά του eFood,  η οποία κρύβει τεράστιες προκλήσεις, σάς την είχα παρουσιάσει εκτενέστερα σε παλαιότερο άρθρο μου.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Food

Tags: , , , ,

3 replies

  1. Η ελάχιστη αξία παραγγελίας σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα είναι 30 Ευρώ και όχι 39 όπως αναφέρετε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.