Ψηφιακές αλχημείες: Τarget, Ebay, Airfasttickets

Τα τελευταία νέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν, καθημερινά πριν τις 10 το πρωί

– Διεθνή –

TargetTarget: Λαμβάνοντας υπόψη οτι η τιμή αποτελεί για τους πελάτες το κυριότερο κριτήριο αγοράς, ο αμερικανικός λιανέμπορας Target υπόσχεται όλο τον χρόνο ανταγωνιστικές τιμές,  αντίστοιχες με αυτές της Amazon, BestBuy, Walmart και Toysurs. Το εαν αυτή θα καταφέρει να πείσει τους καταναλωτές να παραμελήσουν την Amazon…φαίνεται μάλλον αδύνατο.

SnapdealEbay: Η Ebay ενδιαφέρεται να αποκτήσει μειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ινδικής Snapdeal. Η Ebay δραστηριοποιείται στην άκρως ενδιαφέρουσα Ινδική αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου ήδη από το 2004 μέσω της εξαγοράς της Bazee.com.

———————————————————————————————-

– Ελλάδα –

airfasttickets.grAirfasttickets: Τη νέα της ιστοσελίδα εγκαινίασε πρόσφατα η Airfasttickets, προσφέροντας την υπόσχεση εγγύηση καλύτερης τιμής. Σε περίπτωση που κάποιος βρει χαμηλότερες τιμές, η Airfasttickets παρέχει έκπτωση 50 ευρώ σε οποιοδήποτε πακέτο διακοπών. Φυσικά, η παραπάνω έκπτωση υπόκειται σε όρους και  προϋποθέσεις της Airfasttickets. Η Airfasttickets έχει γραφεία στην Ελλάδα, την Αγγλία, τη Γερμανία και την Αμερική, ενώ σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην αγορά της Πολωνίας. Για το έτος 2011, ο κύκλος εργασειών του ελληνικού γραφείου της Airfasttickets ανήλθε στα 30 εκατ. ευρώ, πραγματοποιώντας καθαρά κέρδη ύψους περίπου 900.000 ευρώ.Categories: e-commerce

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: