Ψηφιακές αλχημείες: EcommerceBytes, HSE24

Τα τελευταία νέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν, καθημερινά πριν τις 10 το πρωί

– Διεθνή –

Ecommerce BytesEcommerceBytes: Η EcommerceBytes δημιούργησε τρεις χρήσιμες αριθμομηχανές για τις πλατφόρμες της Amazon, Ebay και Etsy αντίστοιχα, μέσω των οποίων οι διαδικτυακοί έμποροι μπορούν να αξιολογήσουν εύκολα, σε ποια/ποιες από τις παραπάνω πλατφόρμες θα πρέπει να φορτώσουν ένα νέο αγαθό προς πώληση. Αυτό είναι εφικτό, καθώς οι παραπάνω αριθμομηχανές της EcommerceBytes υπολογίζουν τόσο τα έξοδα των συγκεκριμένων πλατφορμών όσο και  τα έξοδα πληρωμής. Γνωρίζοντας τα παραπάνω έξοδα, οι διαδικτυακοί έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε κάθε μια από αυτές τον αντίστοιχο υπολογιστή κέρδους (Profit Calculator), μέσω του οποίου μπορούν να προσδιορίσουν την τελική τιμή πώλησης των αγαθών. Δείτε παρακάτω τις αριθμομηχανές της Amazon, της eBay και της Etsy.

HSE24HSE24: Ο τζίρος της εταιρείας τηλεπωλήσεων HSE24 σημείωσε αύξηση κατά 10% το 2012 στα 515 εκατ. ευρώ . Από το παραπάνω ποσό, 109 εκατ. πραγματοποιήθηκαν μέσω των καναλιών του ηλεκτρονικού εμπορίου και του κινητού επιχειρείν (M-Commerce), σημειώνοντας αύξηση 17% σε σχέση με το 2011. Μεσοπρόθεσμα, η παραπάνω εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει το ποσοστό των διαδικτυακών πωλήσεων τις στις συνολικές πωλήσεις, από 20% στο 30%. Η HSE24, η μητρική της οποίας είναι η Home Shopping Europe GmbH, δραστηριοποιείται εκτός της γερμανικής αγοράς και στις αγορές της Αυστρίας,της Ελβετίας, της Ιταλίας και της Ρωσίας. Στο παρελθόν είχα αναφέρει ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ο μοχλός ανάπτυξης των τηλεπωλήσεων, ενώ αντίστοιχα, το Couch Commerce φέρνει την επανάσταση στο ηλεκτρονικό εμπόριο από τον «καναπέ».

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, Teleshopping

Tags: , , , , , , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: