Δωρεάν συμμετοχή στο πολυσυνέδριο “Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας”

Στις 12-14 Απριλίου διοργανώνεται για άλλη μια φορά το γνωστό πολυσυνέδριο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας» στην Αθήνα.

Στο παραπάνω συνέδριο θα συμμετέχω ως εισηγητής στο πάνελ «Διαδίκτυο και επιχειρηματικές ευκαιρίες» το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 15:00 – 16:30. Το αντικείμενο της παρουσίασής μου θα έχει το θέμα: «Έκρηξη στα νέα επιχειρηματικά μοντέλα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – Οι σημαντικότερες τάσεις και εξελίξεις». Επιπλέον για το ακροατήριο θα υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης χωρίς ατζέντα με τους εισηγητές και μετά το πέρας της εισήγησης.

Το συγκεκριμένο συνέδριο απευθύνεται  σε όλες τις νέες και νέους ηλικίας κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, 18-35 ετών που ήδη δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των Επιχειρήσεων και φιλοδοξούν να διαγράψουν μια δημιουργική και πετυχημένη πορεία:

  • είτε ως στελέχη επιχειρήσεων
  • είτε δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Panorama

Έξι αναγνώστες/-στριες του neoecommerce.gr θα κερδίσουν (μετά από κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα Ελλάδος 7 μ.μ.) μια δωρεάν συμμετοχή (αξίας 10 ευρώ) που θα ισχύει για όλο το 3ήμερο των εκδηλώσεων.  Προϋπόθεση για την συμμετοχή στην παραπάνω κλήρωση είναι οι συμμετέχοντες να γράψουν παρακάτω τα σχόλιά τους ότι θέλουν να επισκεφτούν την εισήγηση με θέμα το “Διαδίκτυο και επιχειρηματικές ευκαιρίες“.

Το πλήρες πρόγραμμα των εισηγήσεων του παραπάνω συνεδρίου μπορείτε να βρείτε εδώ.

– Καλή σας επιτυχία! –

[ Οι νικητές της δωρεάν συμμετοχής είναι ο κος Σταύρος Ροδάς, η κα Κατερίνα Παπαδάκη, ο κος Δημήτρης Μουτάφης και η κα Villy Αναγνωστοπούλου  και με τους οποίους/-ες  επικοινωνώ αμέσως τώρα. Συγχαρητήρια!]Categories: Χωρίς κατηγορία

Tags: , , ,

4 replies

  1. Καλημέρα σας, Θα επιθυμούσα να παρακολουθήσω το συνέδριο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας»

    Ευχαριστώ

  2. Θα ήθελα πολύ να επισκεφτώ την εισήγηση με θέμα το “Διαδίκτυο και επιχειρηματικές ευκαιρίες“!
    Σας ευχαριστούμε πολύ για τη δυνατότητα που μας δίνετε για τη δωρεάν συμμετοχή!

  3. Super δώρο! Θέλω κι εγώ να επισκεφθώ την εισήγηση με θέμα το “Διαδίκτυο και επιχειρηματικές ευκαιρίες“!!!

  4. Εξαιρετική πρωτοβουλία! Θα με ενδιέφερε πολύ να παρακολουθήσω την εισήγηση με θέμα το ”Διαδίκτυο και επιχειρηματικές ευκαιρίες”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d