Auctionata: Ρεκόρ στην πώληση δημοπρατούμενου ρολογιού μέσω διαδικτύου

Ρεκόρ στην πώληση δημοπρατούμενου ρολογιού μέσω διαδικτύου καταγράφηκε την προηγούμενη Παρασκευή στην πλατφόρμα ζωντανών δημοπρασιών της Auctionata. Ειδικότερα, ένα σπάνιο ρολόι του οίκου Patek Philippe με τον κωδικό 2499 και αρχική τιμή εκκίνησης 180.000 ευρώ, πωλήθηκε στην τιμή των 470.000 ευρώ, σημειώνοντας ρεκόρ τιμή πώλησης ρολογιού μέσω του διαδικτύου.

AuctionataΣύμφωνα με την Auctionata, στη πρώτη δημοπρασία της πολύτιμων ρολογιών  συμμετείχαν πάνω από 1000 άτομα από 65 χώρες, ενώ οι συνολικές πωλήσεις της από τη συγκεκριμένη δημοπρασία ανήλθαν στα 890.000 ευρώ.

Προς στιγμή, οι ειδικοί πραγματογνώμονες της Auctionata έχουν εκτιμήσει συνολικά 50.000 αντικείμενα αξίας 100 εκατ. ευρώ.

Η Auctionata,  το επιχειρηματικό μοντέλο της οποίας σάς είχα παρουσιάσει παλαιότερα εδώ, απασχολεί συνολικά 100 άτομα στα γραφεία της στο Βερολίνο και την Νέα Υόρκη, ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη της ανέρχονται σε 35.000 άτομα.

Σχετικά άρθρα:



Categories: Curated Shopping, e-commerce, Live Shopping, Trends

Tags: , , , , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.