Η ASOS τεστάρει δοκιμαστήρια σε φυσικά σημεία παράδοσης δεμάτων

Ο αγγλικός διαδικτυακός έμπορας μόδας ASOS τεστάρει δοκιμαστήρια σε φυσικά σημεία παράδοσης δεμάτων. Ειδικότερα, η ίδια έστησε στην έδρα της στο Λονδίνο τα λεγόμενα Local Letterbox της ομώνυμης εταιρείας.

localletterboxΣε αυτά τα εναλλακτικά σημεία παράδοσης με ενσωματωμένα δοκιμαστήρια, οι διαδικτυακοί πελάτες μπορούν να παραλάβουν άμεσα τις παραγγελίες τους ενώ μπορούν να δοκιμάσουν επιτόπου τα ρούχα τους. Εάν δεν μείνουν ικανοποιημένοι από αυτά, μπορούν να επιστρέψουν άμεσα την παραγγελία τους  στον αποστολέα. Αυτός καταβάλει στην Local Letterbox για την χρήση της παραπάνω υπηρεσίας, το ποσό των 2,99 αγγλικών λιρών (περίπου 3,70 ευρώ) για κάθε δέμα. Ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο αποστολέας μετακυλήσει το παραπάνω κόστος στον πελάτη.

Η Local Letterbox προγραμματίζει να στήσει φέτος 500 εναλλακτικά σημεία παράδοσης στην Μ. Βρετανία. Αυτά θα στηθούν κατά προτίμηση κοντά σε σούπερ μάρκετ, σε γυμναστήρια, σε πανεπιστήμια και κοντά σε σιδηροδρομικούς σταθμούς. Ενώ αυτά θα λειτουργούν καθημερινά από τις 6:00 έως τις 21:00.

Στο παρελθόν, σάς είχα παρουσιάσει τα εικονικά δοκιμαστήρια, τα οποία βρίσκονται.. στο έλεος των δοκιμών.

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, E-Fashion, Logistics

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: