Η Chic by Choice ενοικιάζει πολυτελή φορέματα για διάφορες περιστάσεις

Η πορτογαλική νεοφυής επιχείρηση Chic by Choice με έδρα τη Λισαβόνα λάνσαρε πρόσφατα μια πλατφόρμα ενοικίασης πολυτελών φορεμάτων. Μέσω αυτής, οι γυναίκες μπορούν για ενοικιάσουν από τέσσερις μέχρι οκτώ ημέρες φορέματα διαφόρων επώνυμων σχεδιαστών, όπως Diοr, Dοlce & Cabbana και Alexander McQueen για διάφορες περιστάσεις.

Chic-by-ChoiceΤο ενδιαφέρον είναι ότι η Chic by Choice δεν αγοράζει μεγάλη ποικιλία φορεμάτων σε τιμές χονδρικής καθώς αυτά μπορεί να νοικιαστούν και μπορεί και όχι. Αντί αυτού, η ίδια εκθέτει φορέματα από μπουτίκ και καταστήματα από όλο τον κόσμο. Εάν μια πελάτισσα επιλέξει ένα συγκεκριμένο φόρεμα προς ενοικίαση, η ίδια το αγοράζει από ένα κατάστημα με έκπτωση ενώ το διατηρεί διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της και για άλλες πελάτισσες που πιθανόν θα θελήσουν να το νοικιάσουν. Επίσης προσφέρει λειτουργικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, οι οποίες επιλύουν επιμέρους προβλήματα των πελατισσών της. Τέτοιες είναι η δωρεάν αποστολή ακόμα ενός μεγέθους του επιλεγμένου φορέματος, η αποστολή ενός ακόμα μοντέλου φορέματος, δωρεάν επιστροφή, δωρεάν καθαρισμός και η επιδιόρθωση μικρών ζημιών.

Οι τιμές ενοικίασης κυμαίνονται μεταξύ 50 και 690 ευρώ ήτοι το 15% της λιανικής τιμής αυτών. Προς το παρόν, η Chic by Choice προσφέρει 100 διαφορετικά είδη φορεμάτων ενώ το επόμενο εξάμηνο θέλει να τα αυξήσει σε 600. Η Chic by Choice αποστέλλει τα πολυτελή φορέματα σε 15 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα:Κατηγορίες:e-commerce, E-Fashion

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: