Η Media-Saturn υλοποιεί το Spacelab, έναν επιχειρηματικό επιταχυντή αποκλειστικά για τον κλάδο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών

Η Media-Saturn ανακοίνωσε την υλοποίηση του Spacelab, ενός επιχειρηματικού επιταχυντή αποκλειστικά για τον κλάδο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Ο εξειδικευμένος επιχειρηματικός επιταχυντής της Media-Saturn, με έδρα το Μόναχο, θα στηρίξει νεοφυείς επιχειρήσεις του κλάδου καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών, προσφέροντας ένα αξιόλογο πρόγραμμα συμβουλευτικής καθοδήγησης διάρκειας 20 εβδομάδων. 

MS_SpacelabΜέσω του παραπάνω επιταχυντή, η Media-Saturn ελπίζει να πετύχει εύκολη πρόσβαση σε αξιόλογες επιχειρήσεις του μέλλοντος, εντάσσοντας τις στην νέα επιχειρησιακή οντότητα της, την „Electronics Online Group“.

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της, η Media-Saturn απέκτησε πρόσφατα τον γερμανικό ομιλο RTS-Gruppe, μια επιχείρηση που προσφέρει πλήθος υπηρεσιών όπως επισκευής ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών (βλέπε αντίστοιχα τη στρατηγική της Enjoy: Ο νέος τρόπος πώλησης ηλεκτρικών συσκευών).

Techstars-METRO-AcceleratorΣτον αντίποδα, η μητρική της Media-Saturn, ο όμιλος METRO AG,  λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες το Techstars METRO Accelerator, ένα αντίστοιχο επιχειρηματικό επιταχυντή αποκλειστικά για την γαστρονομία.

Σχετικά άρθρα:Κατηγορίες:e-commerce, E-Ventures

Ετικέτες: , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: