4o Συνέδριο e-Business & Social Media World 2015

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία SmartPress διοργανώνει το συνέδριο e-Business & Social Media World, το μεγαλύτερο συνέδριο στην Ελλάδα για τους κλάδους του ηλεκτρονικού επιχειρείν, του ηλεκτρονικού εμπορίου, του ψηφιακού marketing και των Social Media. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

eBusiness-World-2015Το τέταρτο στη σειρά συνέδριο αναγνωρίζει αφενός το βαθμό ωριμότητας του eCommerce και την προσπάθεια που έχουν πραγματοποιήσει οι επιχειρήσεις για να υλοποιήσουν τις βασικές λειτουργίες που πρέπει να διαθέτει ένα eShop προκειμένου να εισέλθει με τις σωστές προϋποθέσεις στο δρόμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, αφετέρου τοποθετεί τον πελάτη στο κέντρο της θεματολογίας του αφού είναι εκείνος που καθορίζει -σε μεγάλο βαθμό- τις εξελίξεις στο χώρο των Social Media.

His Excellency The Customer: Convert Visits and Users to Money!

Το συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 2.500 επαγγελματίες της αγοράς, με την ατζέντα του συνεδρίου, όπως κάθε χρόνο, να είναι πλούσια σε περιεχόμενο και ομιλητές.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το συνέδριο πατήστε εδώ.

Το neoecommerce.gr στηρίζει την παραπάνω διοργάνωση ως Χορηγός Επικοινωνίας.



Categories: e-commerce

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.