Η Showroomprive ανακοίνωσε την είσοδο της στο Χρηματιστήριο

Την είσοδό της στο Χρηματιστήριο του Παρισιού ανακοίνωσε (αρχείο PDF) σήμερα η γαλλική Showroomprive, η οποία κατέχει τη δεύτερη θέση των κορυφαίων Shopping Club στην Ευρώπη (μετά την επίσης γαλλική Vente-Privee) με καθαρές πωλήσεις ύψους 350 εκατ. ευρώ για το 2014.

Showroomprive-financial-per

Πηγή: showroomprive-ipo.com

Στις αρχές του χρόνου η Showroomprive είχε λάβει επενδυτικά κεφάλαια 60 εκατ. ευρώ, ενώ είχε ανακοινώσει την επέκταση αυτής σε 167 χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρείας Thierry Petit, η Showroomprive προγραμματίζει την πώληση περίπου 30-40% των μετοχών της, ενώ προσδοκά σε μία αποτίμηση των 625 εκατ. ευρώ.

Τον πλήρη φάκελο της εταιρείας μπορείτε να βρείτε εδώ .

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, Shopping Clubs

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: