Η Amazon λάνσαρε υπηρεσία παραγωγής εξατομικευμένων T-Shirts

Η Amazon ανακοίνωσε το λανσάρισμα υπηρεσίας κατ’ απαίτησης παραγωγής εξατομικευμένων T-Shirts με την επωνυμία “Merch by Amazon. Μέσω της παραπάνω υπηρεσίας, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν τα δικά τους Τ-Shirts και να τα μεταπωλήσουν απευθείας στα 250 εκατ. μέλη της Amazon.

Merch-by-AmazonΜε την παραπάνω στρατηγική κίνηση, η Amazon όχι μονάχα εμπλουτίζει την κυρίαρχη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με μια επιπλέον κατηγορία αλλά ανταγωνίζεται ευθέως αντίστοιχες πλατφόρμες, όπως αυτών της Spreadshirt και της Cafepress.

Για τη χρήση της υπηρεσίας η Amazon παρακρατεί μια προμήθεια ύψους 15%, ενώ παράλληλα χρεώνει τα έξοδα παραγωγής και διεκπεραίωσης (Production and Fulfillment costs). Αντίστοιχα, ο αγοραστής-πελάτης χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής των T-Shirts. Αυτά αποστέλλονται σε περισσότερες από 75 χώρες στον κόσμο.

Υπενθυμίζω ότι πρόσφατα η Amazon λάνσαρε και μια πλατφόρμα χειροποίητων αντικειμένων με την επωνυμία “Handmade at Amazon“ (Η Amazon λανσάρει πλατφόρμα χειροποίητων αντικειμένων).

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, E-Fashion, On-Demand Commerce, Social Commerce

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: