ΑΝΤ1: Επέλεξε την Pockee για συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας “The Venture of Europe”

Όπως πρώτοι σάς έχουμε ενημερώσει εδώ και μερικούς μήνες, ο ANT1 συμμετέχει ( ANTENNA Group joins strategic European Media Alliance with other leading media groups to grow digital business in Europe) στο πανευρωπαϊκό δίκτυο συνεργατών – τηλεοπτικών καναλιών (European Media Alliance) του γερμανικού ομίλου ΜΜΕ ProSiebenSat1.  Στα πλαίσια της παραπάνω στρατηγικής εντάσσεται και η κοινή συμμετοχή των συνεργατών-τηλεοπτικών καναλιών στον διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας “The Venture of Europe”.

The-Venture-of-Europe-2015Η διεξαγωγή του παραπάνω διαγωνισμού θα γίνει στο συνέδριο NOAH, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο (12 Νοεμβρίου 2015) στο Λονδίνο και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η ψηφιακή εταιρεία Pockee, η νικήτρια του ελληνικού διαγωνισμού.  Υπενθυμίζω ότι η Pockee έχει λάβει συνολικά 500.000 ευρώ χρηματοδότηση από το Jeremie OpenFund II.

Στο πλαίσιο της παραπάνω στρατηγικής συμμαχίας, ο ANT1 σκοπεύει να ανοίξει ορίζοντες στις ελληνικές ψηφιακές εταιρείες. Βέβαια, αν δει κανείς τις ισχυρές δομές και την ταχύτητα με την οποία η ProSiebenSat1 αναπτύσσει το ηλεκτρονικό επιχειρείν (ήδη το 21,25% ήτοι 611 εκατ. ευρώ των εσόδων του ομίλου προέρχεται από ψηφιακά μέσα και από την ενασχόλησή της με το ηλεκτρονικό εμπόριο), τότε η αναδιαμόρφωση του ίδιου του επιχειρηματικού μοντέλου του ΑΝΤ1 κρίνεται επιτακτική.

Σχετικά άρθρα:


Categories: e-commerce, Location Based Services, Media

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: