Διαγωνισμός: Κερδίστε πέντε δωρεάν συμμετοχές για το συνέδριο Internet of Things της Ναυτεμπορικής

Συνέδριο με τίτλο “Internet of Things: Identifying Business Opportunitiesδιοργανώνεται στις 25 Νοεμβρίου 2015 στην Αθήνα. Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ναυτεμπορική.

Στο Συνέδριο Τεχνολογίας της «Ναυτεμπορικής» με θέμα το Internet of Things θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και εφαρμογές, τόσο σε επίπεδο Β2Β όσο και σε επίπεδο Β2C, θα σκιαγραφηθούν οι μελλοντικές τάσεις και θα αναδειχτούν νέες ιδέες και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς μπορούν να ωφεληθούν σε επιχειρηματικό και επαγγελματικό επίπεδο από την πληθώρα εφαρμογών του ΙοΤ, θα ενημερωθούν για τις μελλοντικές πλατφόρμες και επιπλέον θα κατανοήσουν πώς το IoT μπορεί να κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και ευχάριστη. Οι εταιρείες που διαθέτουν καινοτόμες λύσεις θα έχουν τη δυνατότητα να τις παρουσιάσουν μέσω του συνεδρίου σε σημαντικούς εκπροσώπους όλων των κλάδων της αγοράς και στο ευρύτερο κοινό και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες αποτελεσματικής επαγγελματικής δικτύωσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο το «Διαδίκτυο των Πραγμάτων» και το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμες στη σχετική ιστοσελίδα.

Naftemporiki_Conference_IoTΠέντε φίλοι – αναγνώστες του neoecommerce.gr θα κερδίσουν (μετά από κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και ώρα Ελλάδος 10 π.μ.) από μια δωρεάν συμμετοχή.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην παραπάνω κλήρωση είναι οι συμμετέχοντες να μας στείλουν απλά ένα email εδώ.

Οι τυχεροί του παραπάνω διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα.

Καλή σας επιτυχία!

[Η κλήρωση έγινε! Οι νικητές του διαγωνισμού μας είναι οι:

1. Pavlos Rizos 2. Alexandros Ksezonotos 3. George Linas 4. Καρβέλης Απόστολος 5. Paris Pantelis

Συγχαρητήρια!]

Σχετικά άρθρα:



Categories: IoT

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.