Ο Ευδόκιμος Σαββίδης και ο Νίκος Βαρβαδούκας στο ne33 ThinkTank, στη Θεσ/νίκη στις 4 Φεβρουαρίου

Μετά το sold out ne33 ThinkTank στο Ηράκλειο της Κρήτης, το neoecommerce.gr σε συνεργασία με τους ne33-Pioneers διεξάγουν το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 17:00 (ώρα προσέλευσης 16:00) στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel, το πρώτο εξειδικευμένο event Ηλεκτρονικού Εμπορίου στη Θεσσαλονίκη, το ne33 ThinkTank, με απώτερο σκοπό την προώθηση της δικτύωσης και την ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και τη μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Κεντρικής Μακεδονίας για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των τελευταίων εξελίξεων του «μελλοντικού» εμπορίου αλλά και των βέλτιστων πρακτικών του δικτύου διανομής που έγινε μια ολόκληρη βιομηχανία!

ne33-thinktank-thessaloniki-2017

Οι διακεκριμένοι εισηγητές είναι:

  • Νίκος Βαρβαδούκας, Commercial Director APIVITA, Multichannel Sales & Marketing – Θέμα ομιλίας: «e-Commerce στην πράξη – 10 απαραίτητα συστατικά»
  • Ευδόκιμος Σαββίδης, Διευθύνων Σύμβουλος SAVVIDIS S.A. – Q&A
  • Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS Consulting, Founder & Editor in Chief neoecommerce.gr – Θέμα ομιλίας: «Επισκόπηση τάσεων, εξελίξεων και ευκαιριών στην Αγορά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου»

Σημειώνεται ότι τα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 30 ευρώ για τους εμπόρους (διαδικτυακούς ή μη), κατασκευαστές και επώνυμες εταιρείες και 50 ευρώ αντίστοιχα για τους παρόχους υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, καφέ – αναψυκτικό – βουτήματα και όρθιο Light Lounge. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες και την οnline αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα:Categories: B2B, e-commerce

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: