5 μέρες ακόμα μέχρι το ne33 ThinkTank της Πάτρας

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 24 Απριλίου, που διεξάγεται το πρώτο εξειδικευμένο event Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Πελοπόννησο, το ne33 ThinkTank, στο Achaia Beach Hotel στην Πάτρα.

Διακεκριμένα πρόσωπα (Ο Νίκος Βαρβαδούκας και ο Μιχάλης Τσικνάκης στο ne33 ThinkTank, στην Πάτρα στις 24 Απριλίου) του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Πελοποννήσου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των τελευταίων εξελίξεων του «μελλοντικού» εμπορίου αλλά και των βέλτιστων πρακτικών του δικτύου διανομής που έγινε μια ολόκληρη βιομηχανία!

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

  • 16:00 – 16:45: Προσέλευση-Εγγραφή & Networking
  • 16:45 – 17:00: Χαιρετισμός, Ευστάθιος Ιντζεΐδης (Founder & CEO ne33, Editor in Chief, neoecommerce.gr)
  • 17:00 – 18:00: Ομιλία „e-Commerce στην πράξη – 10 απαραίτητα συστατικά”, Νίκος Βαρβαδούκας (Commercial Director APIVITA / Multichannel Sales & Marketing)
  • 18:00 – 18:45: Ομιλία „Struggling against the odds” – Q&A Ενότητα, Μιχάλης Τσικνάκης (CEO Cosmos Sport S.A.)
  • 18:45 – 19:15: COFFEE BREAK (Διάλειμμα & Networking)
  • 19:15 – 20:00: Ομιλία „Επισκόπηση τάσεων, εξελίξεων και ευκαιριών στην Αγορά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου“, Ευστάθιος Ιντζεΐδης (Director Media & E-Business, INTZEIDIS Consulting, Founder & CEO ne33, Editor in Chief, neoecommerce.gr)
  • 20:00 – 22:00: Light Lounge & Networking

Στην παραπάνω Ημερίδα θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη των πιο γνωστών επιχειρήσεων retail, επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών της Πελοποννήσου.

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ. Η οριστική αγορά του εισιτηρίου πραγματοποείται μετά από την έγκριση της αίτησης συμμετοχής. Σας ενημερώνουμε ότι η κάθε αίτηση αντιστοιχεί στην αγορά έως και τριών εισιτηρίων ανά εταιρεία.

Περισσότερες πληροφορίες και την οnline αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε ΕΔΩ.

Η διοργάνωση των παραπάνω εξειδικευμένων B2B event Ηλεκτρονικού Εμπορίου δε θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη των ne33 Pioneers (ne33 Pioneers: Στον αέρα η νέα πρωτοβουλία του neoecommerce). Ειδικότερα, χορηγοί της παραπάνω εκδήλωσης είναι η Speedex και το BestPrice.gr. Όποιοι πάροχοι θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των παραπάνω επιχειρήσεων, ευχαρίστως μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας εδώ.

Σχετικά άρθρα:



Categories: B2B, e-commerce

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.